• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim düştü

Canim umarım hamileliğin sağlıkla ilerler.Benim 6 ay önce bir dusugum oldu.Simdi yine hamileyim adetten 2-3 gün önce 12 değerle öğrendim.Ebe var yok diyemeyiz biraz bekle bir daha kan ver dedi.Beklemedeyi.Bugun 5.gun ağrılarım var ama leke vs hiç bişey gelmedi.Normal gebelik ağrısı olabilir diye düşünmek istiyorum.Kimyasal olsaydı kendini belli eder miydi ? Yarın kan vericem bakalim artışı görmek icin
Yanlış bilgi vermemekle beraber doktorumkimyadal gebeliğin adetten sonra en fazla 5 gün gecikmelik bir değere kadar ulaşabileceğini söyledi, ağrıların çok normal, ben 6+4 üm hala bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yerleşme dönemindesin yüksek ihtimalle gönlünğ ferah tur ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum

Yanlış bilgi vermemekle beraber doktorumkimyadal gebeliğin adetten sonra en fazla 5 gün gecikmelik bir değere kadar ulaşabileceğini söyledi, ağrıların çok normal, ben 6+4 üm hala bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yerleşme dönemindesin yüksek ihtimalle gönlünğ ferah tur ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum
İçime su serptin canim ya.Bende öyle düşünüyorum kimyasal olsa bir lekelenme vs yaşardım diye düşünüyorum.Ama bakalım nasip neyi gösterecek sana da çok teşekkür ederim ❤️☺️

İçime su serptin canim ya.Bende öyle düşünüyorum kimyasal olsa bir lekelenme vs yaşardım diye düşünüyorum.Ama bakalım nasip neyi gösterecek sana da çok teşekkür ederim ❤️☺️
Ben teşekkür ederim, gebelikte stres çok kötü bişey . İçini ferah tut

Ben tam 3 defa kimyasal geçirdim, bebeğimden önce geçirdiğim de doktor bana en azından hamile kalabildiğini gördük, kimyasal 10 kadından 9 unun başına gelir bazıları tezcanlı olduğu için test yapıp hamileyim sanar ama en fazla birkaç gün gecikmeyle adet gibi atılır demişti. Benim kimyasallarımda kanamam adetten bi tık fazla ağrılı ve uzun oldu hep. Sayı 3 e çıkınca doktor araştırmalıyız dedi herşeye bakıldı, tamamen strese bağladı başka hiçbir problem bulunmadı, ha korkmayın, benim 1.5 yaşında oğlum var ve şuan 6+4 hamileyim🌸 içinizi ferah tutun , korkulacak bişey değil. Rabbim öyle güzel bir düzenle yaratmışki kulu, rahmimiz bile seçici, yapısında bozukluk olan yumurtanın yerleşmesine izin vermiyor🙏🏻
Bugün 9.günüm kanamam başladı kimyasal gebeliğin bir çok nedeni varmış benim idrar yolu enfeksiyonum vardı hamile kalmışım.varken enfeksiyondan mi kimyasal gebelik oldu ilk gebeliğimdi kendimi çok kötü hissediyorum 😔

Bugün 9.günüm kanamam başladı kimyasal gebeliğin bir çok nedeni varmış benim idrar yolu enfeksiyonum vardı hamile kalmışım.varken enfeksiyondan mi kimyasal gebelik oldu ilk gebeliğimdi kendimi çok kötü hissediyorum 😔
Kanaman yoğunmu , acaba yerleşme olabilirmi diye düşündüm

Adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim. 19.95 çıktı Beta HCG dördüncü günü 32 çıktı bugün altıncı günümde verdim 12.4 🥹 kimyasal gebelik sanırım bu durumu yaşayan var mı
Benim de değerim düşüşe geçti ilk öğrendiğimde 24.8 di sonra 52.8 sonra 102 19 mayısta 138 oldu düşük dediler 20 mayis ta tekrar kan verdim 131 oldu dış gebelik olabilir diyor doktor

Kizlar merhaba. Bende cuma günü test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı sonra da kan testi verdim 73 cikti. Bu gün dayanamayıp acilde bir kan testi daha versin 35 e düşmüştü. Ama ne kanamam oldu ne başka birşeyim. Yükselir mi HCG ya da kanamam ne zaman olur normal mi yasayaniniz var mı acaba

Adet gecikmesinin üçüncü günü test verdim. 19.95 çıktı Beta HCG dördüncü günü 32 çıktı bugün altıncı günümde verdim 12.4 🥹 kimyasal gebelik sanırım bu durumu yaşayan var mı
Canım iki sefer kimyasal oldum seni üzmek istemem ama benimde bu şekilde önce çıktı sonra düşmeye başladı hakkımızda hayırlısı olsun isyen herkese evlat sahibi olmasını Rabb'im nasip etsin inşallah

Back
X