- 3 Ekim 2020
- 103
- 22
- 48
- 29
- Konu Sahibi Elif Elanurr
Kızlar merhaba. Son adet tarihim 16 Ağustos. Ve ilişki tarihi 27 ağustos. Beta değerim 33 çıktı sizce düşük mü korkuyorum biraz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 1 gün gecikti benim tahminime göre ama son zamanlarda bazı aylarda düzensizlik yaşıyordumHenüz adetiniz gecikmedi dimi eğer normal hesaba vurursak 1 2 gün daha var sanırım adetinize? Değer ilk başlarda düşük olabiliyor önemli olan artışın olması 2 gün sonra tekrar kan verin yaklaşık 2 katı artması gerekiyor
Ayy inşallah canım benim çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahBuna takılıp üzme kendini canım 2 gün sonra tekrar yaptır tahlili önemli olan düzenli bi şekilde artması rabbim gönlüne göre versin sağlıklı bi gebeliktir inşallah![]()
Ayy içimi o kadar rahatlattınız ki teşekkür ederimBenim adetim 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıktı şuan 12+2 haftalık hamileyim. Geç döllenme olabiliyor. 2 günde 1 kan verin değerin 2 kat artması gerekiyor
Canım son durum ne gebelik var mı bende aynı durumdayım içim içimi yedi artıkKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 Ağustos. Ve ilişki tarihi 27 ağustos. Beta değerim 33 çıktı sizce düşük mü korkuyorum birazEki Görüntüle 2916412
Canım değerlere göre gebelik var ama pazartesi verdiğim tahlilde de 82 çıktı yani normal ilerlemiyor. Doktor sağlıklı mı değil mi bunu anlamamız için bir daha bakmamız gerek diyor. Pazartesi tekrar kan vericem pek umutlu değilim ama Rabbimin mucizelere inanıyorum. Sen de umudunu kaybetme. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım son durum ne gebelik var mı bende aynı durumdayım içim içimi yedi artık
Ya benim önce 33 6 sonra da 82 çıktı betam yani adetin 7. Gününde 82 şu an aşırı korkuyorum sizinki nasıl artmıştıBenim adetim 10 gün geçtikten sonra beta 73 çıktı şuan 12+2 haftalık hamileyim. Geç döllenme olabiliyor. 2 günde 1 kan verin değerin 2 kat artması gerekiyor
2 gün sonra mı 82 çıktı ?Ya benim önce 33 6 sonra da 82 çıktı betam yani adetin 7. Gününde 82 şu an aşırı korkuyorum sizinki nasıl artmıştı
Hayır 14 eylülde 33.50 21 eylülde 82 bayağı düşük ama mide bulantım var iki gündür ve başım dönüyor dün serum taktırdım bulantı için hatta. Doktor başlarda değeri yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan çok hastamız oldu bekleyelim pazartesiyi dedi bakalım hakkımızda hayırlısı2 gün sonra mı 82 çıktı ?
Anladım canım inşallah normal gebelik olur 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallahCanım değerlere göre gebelik var ama pazartesi verdiğim tahlilde de 82 çıktı yani normal ilerlemiyor. Doktor sağlıklı mı değil mi bunu anlamamız için bir daha bakmamız gerek diyor. Pazartesi tekrar kan vericem pek umutlu değilim ama Rabbimin mucizelere inanıyorum. Sen de umudunu kaybetme. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Canım benim morelini bozma düzenli artıyor mu ona bakKızlar merhaba. Son adet tarihim 16 Ağustos. Ve ilişki tarihi 27 ağustos. Beta değerim 33 çıktı sizce düşük mü korkuyorum birazEki Görüntüle 2916412
İnşallah canım benim mutlaka yazarım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAnladım canım inşallah normal gebelik olur 5 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynı durumu yaşamaktan çok korkuyorum. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallahkan verdiğinde değerini yazarsan senden gelecek güzel haber belki bana da umut olur
Yani 6 günde 82 ye çıkmış biraz umutsuzum ama mucizelere inanan biriyim inşallah hayal kırıklığına uğramamCanım benim morelini bozma düzenli artıyor mu ona bak
İnşallah canım benim morelini yüksek tutYani 6 günde 82 ye çıkmış biraz umutsuzum ama mucizelere inanan biriyim inşallah hayal kırıklığına uğramam![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah canım benim morelini yüksek tut![]()
Hepimizden canım benimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Anladım o konuda maalesef ki bilgim yok. İnşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz. Benim ilk 73 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar verdim 1764 çıkmıştıHayır 14 eylülde 33.50 21 eylülde 82 bayağı düşük ama mide bulantım var iki gündür ve başım dönüyor dün serum taktırdım bulantı için hatta. Doktor başlarda değeri yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan çok hastamız oldu bekleyelim pazartesiyi dedi bakalım hakkımızda hayırlısı![]()