Beta değerim düzenlimi

Azpembe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
100
68
98
Merhaba arkadaşlar. 26 ocakta adet gördüm enson 16 Şubat ta olmam gerekiyordu. Test yaptım silik çıktı. Kan testi verdim 29 çıktı. Doktor iki haftalık gebesin dedi. Kimyasal da olabilir dedi. Sonrasında 2 günde bir verdiğim kan tahlilim şöyle: 29.21. 29.30. 46.4. 62.1 183.6 303.7 456.5 (22 şubatta kanamam başladı 5 gün sürdü ilk adet oldum sandım doktora gittim alttan muayene etti şuan sıkıntılı bir durum yok dedi. 5. Gün kanamam durdu ama ara ara sol kasığımdan ağrı girip sol kalçam ve bacağım fena kasılıyor. Bugün sonucu başka doktora gösterdim çok sağlıklı bir gebelik olamayabilir dedi ve moralim çok bozuldu. 2 gün sonra tekrar tahlil yaptıracağım. Çok yıprandım resmen belirsizlik insanı çökertiyor

Yükselmeler ilk başta düzensizlik ama daha sonra bence olması gerektiği gibi yükselmiş tekrar kontrole gitmediniz mi yaklaşık 6 7 haftalık olması lazım sat göre

Ultrasonla bakmadılar mı son adet tarihine göre artık beta takip etme zamanı çoktan geçmiş ultrasonla bakılınca anlaşılır kese görülmesi lazımdı kan değerine bakarak mı direkt sağlıksız olabilir dedi

Ultrasonla görmemiz için 3000 binlerin olması lazım dedi kanamam olduğu zaman alttan muayene etti nişe var ama tam net bebek diyemem dedi

Evet kan değerine göre dedi

Yükselmeler ilk başta düzensizlik ama daha sonra bence olması gerektiği gibi yükselmiş tekrar kontrole gitmediniz mi yaklaşık 6 7 haftalık olması lazım sat göre
Şöyle söylim adet gördüm 26 ocakta 1 hafta sürdü 10 gün felan sürdü eşimle şubatın 10 gibi beraber olduk doktorun söylemesine göre de şuan 3 haftalıkmış 4 doğru gidiyorum

Şöyle söylim adet gördüm 26 ocakta 1 hafta sürdü 10 gün felan sürdü eşimle şubatın 10 gibi beraber olduk doktorun söylemesine göre de şuan 3 haftalıkmış 4 doğru gidiyorum

Canım benzer durumdayiz son durumun ne

Kanamanız olana kadar beta artışında sıkıntı yok gibi çok da kötü artmamış ki? Bazı doktorlar ilk takiplerde yüzde kırkı bile kabul ediyor.
Anlamadığım nokta şu. Doktor sizin ilişki tarihinize bakıp bu üç haftalık diyemez çünkü fetal yaş ilişki tarihi ile değil son adet tarihi ile belirleniyor.
Ultrasonda bebeği ya da keseyi görüp geç döllenme vs olduysa ona göre değiştirebilir ancak ama anlattığınız kadarıyla onu da görmemiş.

Son adet tarihinize göre de bebek 3 değil neredeyse altı haftalık. Şu an kesenin görünmesi gerekiyor. En son hangi gün tahlil verdiniz? Doktor en son şubat ayında yaptırdığınız tahlile göre mi konuştu?

Beta ilk haftalar çok hızlı yükseliyor belki de çoktan geçti sınır rakamı yakın tarihli betayı görmeden ya da ultrasonla bakmadan bu şekilde konuşması çok saçma geldi bana. Sat a göre en azından sizi ultrasona bir almalıydı.

Her neyse sanırım son verdiğiniz kanın üzerinden zaman geçmiş yeniden verdiğinizde muhtemelen iyi bir artış da görebilirsiniz kese de görünebilir hatta sonrasında eğer anlattıklarınızı yanlış anlamadıysam.
Canınızı sıkmayın bebek sizinledir inşallah

Dün verdim cnm en son kanı devlet hastanesine gidiyordum pazartesi tekrar vericem ama bu kez özel hastaneye gitcem

Üzmek istemem ama adet tarihinize bakarak yorum yapıyorum sadece 6 haftalık olması lazım o da ultrasonda çok rahat görünür betayla uğraşacak haftaları çoktan geçmişsiniz şu an beta takibi çok gereksiz. Pazartesi kanla uğraşmak yerine iyi bir doktora ultrasona gitmeniz lazım

Kuzumm son reglim 10 şubat 4 hafta daha

Pazartesi özele gidicem en azından dediğiniz gibi ultrason istecem ilgilenirler devlet hastanesinde başından salmaya bakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…