Beta değerim iki gün yükselmiyor

Mervetan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
41
5
1
28
Merhaba beta hcg değerim iki gündür 10000 onbin yükselmiyor hiç . Normalde 12 bine çıkmıştı yardımcı olur musunuz bunu yaşayan var mı ?

Merhaba beta hcg değerim iki gündür 10000 onbin yükselmiyor hiç . Normalde 12 bine çıkmıştı yardımcı olur musunuz bunu yaşayan var mı ?
1500 üzerinde kese ve doktor kontrolünde olmanız yeterli. Neden 10000 olana kadar beta baktırdınız ki?

Kese görünmüş kalp atışı için muhtemelen 7 8 haftaya kadar beklersiniz bence doktorunuzu değiştirmelisiniz. Ultrason takibi dışında birşey yapılamaz diye biliyorum

Anladım teşekkürler , iki gündür aynı çıkıyor 10000
İki düştüğüm oldu fakat doktorum hiç keseyi gördükten sonra kan baktırmadı ultrason takibi yapıldı kalp atışı için. O yüzden bilmiyorum farklı bi doktora görünün en iyisi sürekli kan vermek sizi iyice strese sokup sağlınızıda etkileyebilir. 🙏

İki düştüğüm oldu fakat doktorum hiç keseyi gördükten sonra kan baktırmadı ultrason takibi yapıldı kalp atışı için. O yüzden bilmiyorum farklı bi doktora görünün en iyisi sürekli kan vermek sizi iyice strese sokup sağlınızıda etkileyebilir. 🙏
Yarın doktora gidecem umarım güzel haberler alırım iki gün aynı olması beni meraklandırıyor

Back
X