Beta değerim kaçıncı haftayı gösterir?

haticezng12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
69
17
8
27
Kızlar merhaba adetimin gecikmesinin 5. günü bugün sağlık ocağında kan verdim beta değerim 5958 çıkmış. Kaç haftalık oluyor ve iyi mi bu değer? Daha önce bir düşük yaptım onda bu zamanlarda 700 dü betam

4-5 haftalık oluyor sağlıkla kucağına al inşallah banada dua et adetime 3 gün var beta değerim çok az inşallah artar benimde

canım rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin içinde duam isteyen herkesle

Kızlar selam yumurtlamamin üzerinden 9 gün geçti karın ağrım ve akıntım vardı sabah kan verdim 15 gün geçmesi gerekiyor dedi labaratuvar ama değerim 0.132 çıkmış negatif mi oluyor yoksa daha erken midir

Belli bir değerden sonra beta takibine ihtiyaç duymuyorlar zaten. Sizin değeriniz de gayet yüksek ve yeterli. 8binlerdeyken muhtemelen 4-5 haftalık demişti benim doktorum. Ama değer yükseldikçe referans aralığı da yükseliyor siz son adet tarihinize göre hesaplayın. Muhtemelen keseniz de görünür zaten. Sağlıkla gelsin

Kızlar merhaba. Bişey sorcam yardımcı olursanız sevinirim. Salı günü kan değerim 91 çıkmıştı dün yine test verdim 175 çıktı okuduklarıma göre 2 kat artması gerekiyormuş doktorda beklediğimiz bir yükselme değil dedi çok tedirgin oldum normal mi bu yoksa gerçekten düşük mü bu şekilde bişey yaşayan var mı aranızda lütfen yardımcı olur musunuz

Aynı hastanede mi verdiniz?

Merhaba. Pazartesi gittiğimde güzeldi bugün tekrar gittim fakat sınırın altında dedi hala takip ediyo 2 gün sonra tekrar gidicem. Değerlerim de şu şekilde
91
175
361
531

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…