Beta değerim normalmi

Ben de perşembe gideceğim. Kendimi zor tutuyorum kan vermemek için 🤪 bence gerek yok nasıl olsa gittiğimizde doktor uygun görürse isteyecek kan testi. Bir de aile hekiminde verdiğim kan testi 36 saatte çıktı benim aşırı gerildim beklerken. Sonra özelde verdim 3 saatte çıktı. O test sonucuna bakarken yürek daralması strese değmez bence. Gidelim doktorumuz versin kararı 💙
Benimki 4 saatte çıktı çıkana kadar 8 kere hastaneyi aradım niye çıkmıyor diye 🤥

Benimki 4 saatte çıktı çıkana kadar 8 kere hastaneyi aradım niye çıkmıyor diye 🤥
Bana aile hekimi söylemişti ertesi gün öğleden sonra e nabiza düşer diye. Ben de normali böyle sanıyorum 😅 gittiğim hastanenin kendi mobil uygulaması var. Ordan bildirim geldi bi kaç saat içinde ben şok. E nabiza yine daha geç düştü. Vala parayı verince hersey kolaylaşıyor ne yazık ki 😶

Bana aile hekimi söylemişti ertesi gün öğleden sonra e nabiza düşer diye. Ben de normali böyle sanıyorum 😅 gittiğim hastanenin kendi mobil uygulaması var. Ordan bildirim geldi bi kaç saat içinde ben şok. E nabiza yine daha geç düştü. Vala parayı verince hersey kolaylaşıyor ne yazık ki 😶
Ben sağlık ocağına veremedim bile, almadı doktor. Çok takıntılıymışım... O sırada 2.ye verecektim sadece kan 😅

Merhabalar benim ilkd beta değerim 8 hzziranda 202.6 idi 10 Haziran'da tekrar yaptırdım 616.8 bu kdr artması iki günde normal mi çoğul gebelik olabilir mi acaba

Back
X