Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de perşembe gideceğim. Kendimi zor tutuyorum kan vermemek için bence gerek yok nasıl olsa gittiğimizde doktor uygun görürse isteyecek kan testi. Bir de aile hekiminde verdiğim kan testi 36 saatte çıktı benim aşırı gerildim beklerken. Sonra özelde verdim 3 saatte çıktı. O test sonucuna bakarken yürek daralması strese değmez bence. Gidelim doktorumuz versin kararı
Bana aile hekimi söylemişti ertesi gün öğleden sonra e nabiza düşer diye. Ben de normali böyle sanıyorum gittiğim hastanenin kendi mobil uygulaması var. Ordan bildirim geldi bi kaç saat içinde ben şok. E nabiza yine daha geç düştü. Vala parayı verince hersey kolaylaşıyor ne yazık ki
Bana aile hekimi söylemişti ertesi gün öğleden sonra e nabiza düşer diye. Ben de normali böyle sanıyorum gittiğim hastanenin kendi mobil uygulaması var. Ordan bildirim geldi bi kaç saat içinde ben şok. E nabiza yine daha geç düştü. Vala parayı verince hersey kolaylaşıyor ne yazık ki
Merhabalar benim ilkd beta değerim 8 hzziranda 202.6 idi 10 Haziran'da tekrar yaptırdım 616.8 bu kdr artması iki günde normal mi çoğul gebelik olabilir mi acaba
normal benimki de 697den 2408’e çıkmıştı. doktorum sağlıklı artmış dedi. endişelenmeyin. en az iki kat artış bekleniyor ama illa iki kat artmıyor. bazen 2.5-3 kat artabiliyor