Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük bir ihtimal kimyasal di canım sağlıksız embriyo vücut atıyor adetle ama kan miktarı önemli normal adet gibi mi lekleme mi9 ekim yani bugün regl olmam gereken gündü, sabah oldum zaten ama beta değerime dün baktırdım 8.5ti 2 gün sonra tekrar kan verecektim. Muhtemelen gerek kalmadı, bu durum hakkında bilgisi olan var mı kızlar
Kimyasal olmuş cnm demekki9 ekim yani bugün regl olmam gereken gündü, sabah oldum zaten ama beta değerime dün baktırdım 8.5ti 2 gün sonra tekrar kan verecektim. Muhtemelen gerek kalmadı, bu durum hakkında bilgisi olan var mı kızlar
Normal regl kanamam gibi her ay nasılsa öyle . Keşke gecikmeyi bekleseydim boşuna böyle hayal kırıklığına uğradım. Zaten gününde regl oldumBüyük bir ihtimal kimyasal di canım sağlıksız embriyo vücut atıyor adetle ama kan miktarı önemli normal adet gibi mi lekleme mi
Normal regl kanaması gibi her ay gördüğümden farklı değil ağrısı bile aynı rengi deKan pihtili mi yoksa lekelenme gibimi
Kimyasal olmuş canım geçmiş olsun bende iki tane geçirmiştim inşallah bu ay sonuç alırsın sağlıklı gebelik oluşurNormal regl kanamam gibi her ay nasılsa öyle . Keşke gecikmeyi bekleseydim boşuna böyle hayal kırıklığına uğradım. Zaten gününde regl oldum
Böyle olunca bir şeyi yanlış mı yaptım diye düşünüyorum ovulasyonu gün aşırı değerlendirdik sonrasında ilişkiye girmemek mi gerekiyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık kendimde sıkıntı arıyorum yapmamam lazım ama işte biz kadınların bir şeyi dert etmede üstümüze yokKimyasal olmuş canım geçmiş olsun bende iki tane geçirmiştim inşallah bu ay sonuç alırsın sağlıklı gebelik oluşur
Bende öyle düşünüyordum ama sen bu durumda ne yaparsan yap sağlıksız bir bebek olduğu için vücut bunu atıyor mesela benim ki eşimin morfolojisi kaynakliydi duzeldikten sonra sonuç aldıkBöyle olunca bir şeyi yanlış mı yaptım diye düşünüyorum ovulasyonu gün aşırı değerlendirdik sonrasında ilişkiye girmemek mi gerekiyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık kendimde sıkıntı arıyorum yapmamam lazım ama işte biz kadınların bir şeyi dert etmede üstümüze yok
Nasıl düzelttiniz ilaç tedavisi mi yeni konu açıldı bana şimdi eşimde mi sıkıntı var diye takacam kafamaBende öyle düşünüyordum ama sen bu durumda ne yaparsan yap sağlıksız bir bebek olduğu için vücut bunu atıyor mesela benim ki eşimin morfolojisi kaynakliydi duzeldikten sonra sonuç aldık
Bak şimdi kötü oldum kafana takman için söylemedim ama benimki öyle olmuştu sperm testi verince morfoloji ye felan bakılsın orda belli olur zatenNasıl düzelttiniz ilaç tedavisi mi yeni konu açıldı bana şimdi eşimde mi sıkıntı var diye takacam kafama
Cnm kimyasaldan sonra daha çabuk hamile kalanlarda var o yüzden pozitif ol belki sağlıksız bir bebek olacakdi her şeyde bir hayır var cnm..yumurta kalitesi arttırmak için vitamin al kaliteyi arttıracak besinler tüketin eşin içinde bak araştır spermler için kalite arttıracak şeylere olur Allah'ın izniyleBöyle olunca bir şeyi yanlış mı yaptım diye düşünüyorum ovulasyonu gün aşırı değerlendirdik sonrasında ilişkiye girmemek mi gerekiyor acaba bilmiyorum kafam çok karışık kendimde sıkıntı arıyorum yapmamam lazım ama işte biz kadınların bir şeyi dert etmede üstümüze yok
Yok kuzum kimyasal gebelikte vücut "ben bunun daha iyisini yaparım" diye sağlıksız olan bebeği daha oluşmadan atıyor. Bunu defalarca yaşamadığın sürece kafaya takacak hiçbir şey yok. Geçenlerde okudum, neredeyse her kadın farkında olmadan kimyasal gebelik gecirirmiş ama bizler erkenden test yapıp öğrendiğimiz için biliyoruz.Nasıl düzelttiniz ilaç tedavisi mi yeni konu açıldı bana şimdi eşimde mi sıkıntı var diye takacam kafama