Beta değerim

busra72832891

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
2
0
1
26
Merhabalar hanımlar benim son iki gündür mide bulantım vardı yediğim ağzıma geliyor gibiydi doktora gittiğimde beta istedi benden adetime 2 hafta var 0,50 çıktı betam sizce gebelik var mı yoksa bu değer yükselir mi ne diyorsunuz yardımcı olur musunuz:)

Daha çok var adetine 4 5 gün kala kan testinde artarsa anlarsın canım suan çok erken zaten suan senin yumurtlama vaktin adete 2 hafta kala adete yumurtlama oluyor ondan bulanıyordur bazen olur

Adetline yakın idrar testinde de çıkar ama en saglıklısı adet geçilmesinde bi kaç gün sonra 5 gün falan

Hamilesinix demek için değerin 5 üzerinde olması gerekiyor. Muhtemelen yumurtlama haftasındasınız ondan da olabilir bugünleri değerlendirin regl gecikmesi yaşarsanız testi tekrarlayın

Henüz yeni yumurtlama oluyordur hamilelik olacağını sanmıyorum 🙄🫣 adetiniz gecikirse test yapın

Merhabalar hanımlar benim son iki gündür mide bulantım vardı yediğim ağzıma geliyor gibiydi doktora gittiğimde beta istedi benden adetime 2 hafta var 0,50 çıktı betam sizce gebelik var mı yoksa bu değer yükselir mi ne diyorsunuz yardımcı olur musunuz:)
Oo baya var adete yükselme ihtimali elbette var gebelik varsa dahi şuan çıkmaması çok normal.

Back
X