Beta değerime bakar mısınız ?

Yasemin Atas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2022
3
2
1
27
Merhaba arkadaşlar 26.08.21 tarihinde 4.5 aylık bebeğimi kaybettim (kafa tası olusmamisti akrania hastalığı var di )ilaç yolu ile hastanede düşük yaptım 3 ay sonra folibol folik asit tedavisine başladım normalde adetlerim düzenli oluyor her ayın 15 inde şuan 2 günlük bir gecikmem var evde yaptığım gebelik testinde negatif çıktı hastanede kan tahlili verdim beta degerim 3.22 çıktı yani gebelik yok ve henüz hasta olmadım sizce değer yükselir mi ? Benim gibi başına gelen var mı ?

Merhaba arkadaşlar 26.08.21 tarihinde 4.5 aylık bebeğimi kaybettim (kafa tası olusmamisti akrania hastalığı var di )ilaç yolu ile hastanede düşük yaptım 3 ay sonra folibol folik asit tedavisine başladım normalde adetlerim düzenli oluyor her ayın 15 inde şuan 2 günlük bir gecikmem var evde yaptığım gebelik testinde negatif çıktı hastanede kan tahlili verdim beta degerim 3.22 çıktı yani gebelik yok ve henüz hasta olmadım sizce değer yükselir mi ? Benim gibi başına gelen var mı ?
Canım arkadaşımın 2 ydi yükseldi ama kısmet tabiki bu işler

Yükselebilir de yükselmeyebilir de ama 3 değer kötü değil takip edin biraz geçince yine test verin

Arkadaşlar ben bu sonuçtan birşey anlamadım lütfen yardımcı olun adetime 7 gün vardı yaptırdığımda

Eklentiler

• 6A74F895-CEBC-469A-803F-6724A7AD458E.webp
    6A74F895-CEBC-469A-803F-6724A7AD458E.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 207
Sevde hanım siz adet öncesi test yapmış miydiniz
Evet canım adet öncesi bir kere pozitif gördüm sonra hep negatif adet olacağım gün yaptım çok silik çıktı daha sonra dün sabah yaptım erken gebelik oda silik çıktı bende kan verdim değer düşük şuan geç döllenme olabilir bilmiyorum artık ama bende Kasık ağrısı çok var

Back
X