Merhaba benzer durumu ben de yaşadım 5 altındaki değerler gebelik ifade etmiyormuş bana böyle söyledilerBugün kan verdim beta değerim 2.5 çıkmış hamilelik olabilir mi daha önce 0 ya da 2 den küçük çıkmıştı 8 gün gecikti adetim geç döllenme olabilir mi
Ama şüphen varsa 2-3 gün sonra bir daha baktır canımBugün kan verdim beta değerim 2.5 çıkmış hamilelik olabilir mi daha önce 0 ya da 2 den küçük çıkmıştı 8 gün gecikti adetim geç döllenme olabilir mi
Bazen geç yumurtluyorum geç döllenme olabilir mi acab diye aklıma geldiMerhaba benzer durumu ben de yaşadım 5 altındaki değerler gebelik ifade etmiyormuş bana böyle söylediler
Daha önceden yarın için kadın doğuma randevu almıştım eğer varsa yarın artmış olur mu değerAma şüphen varsa 2-3 gün sonra bir daha baktır canım
Bazen geç yumurtluyorum geç döllenme olabilir mi acab diye aklıma geldi
Yani bence olur, hem daha net bilgi için doktora da sorarsın, inşallah bebeğin seninledirDaha önceden yarın için kadın doğuma randevu almıştım eğer varsa yarın artmış olur mu değer
İnşallah canım çok istiyoruz 9 aylık evliyim hiç korunmadım hiç bir sıkıntı yok eşimde de bende de ama olmadı şimdiye kadar daha öncede sağlık ocağında test vermiştim direk 0 dı verdiklerimde 2.5 olunca kafam karıştıYani bence olur, hem daha net bilgi için doktora da sorarsın, inşallah bebeğin seninledir
Çok iyi anlıyorum seni canım, biz de neredeyse 3 yıllık evliyiz bir kaç aydır bebek istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre en güzelinden versin. Bu ay ben de aynı durumu yaşadım hep 0 çıkardı bu sefer 2,6 çıktı ama ben adetliydim gittiğimde doktora sordum gebelik anlamına gelmez dedi. Seninki gebeliktendir inşallah yarın yaz buraya da merak ederimİnşallah canım çok istiyoruz 9 aylık evliyim hiç korunmadım hiç bir sıkıntı yok eşimde de bende de ama olmadı şimdiye kadar daha öncede sağlık ocağında test vermiştim direk 0 dı verdiklerimde 2.5 olunca kafam karıştı
Mutlaka yazıcam canım dua et inşallah vardır seninde inşallah en kısa zamanda olur umutlanmakta istemiyorum her ay hayal kırıklığı negatif olunca ama hiç bu kadar gecikmezdi adetim hala da bi regl belirtim yok sadece kasıklarım da hafif batmalar var ve midem hassaslaştı 4-5 gündürÇok iyi anlıyorum seni canım, biz de neredeyse 3 yıllık evliyiz bir kaç aydır bebek istiyoruz Allah herkesin gönlüne göre en güzelinden versin. Bu ay ben de aynı durumu yaşadım hep 0 çıkardı bu sefer 2,6 çıktı ama ben adetliydim gittiğimde doktora sordum gebelik anlamına gelmez dedi. Seninki gebeliktendir inşallah yarın yaz buraya da merak ederim
Stres yapmamaya çalış o da çok etkiler, dua edicem senin için yarın güzel bir haber alacağız Allahın izniyleMutlaka yazıcam canım dua et inşallah vardır seninde inşallah en kısa zamanda olur umutlanmakta istemiyorum her ay hayal kırıklığı negatif olunca ama hiç bu kadar gecikmezdi adetim hala da bi regl belirtim yok sadece kasıklarım da hafif batmalar var ve midem hassaslaştı 4-5 gündür
İnşallah canımStres yapmamaya çalış o da çok etkiler, dua edicem senin için yarın güzel bir haber alacağız Allahın izniyle
Gittim beta verdim tekrar öğleden sonraydı randevum sonuçların çıkmasını bekliyorumCanım gittin mi doktora sonuç ne oldu merak ettim
1.20 çıktı maalesef olmadı bu aydaCanım gittin mi doktora sonuç ne oldu merak ettim
Nasip canım Allah en kısa vakitte nasip etsin inşallah1.20 çıktı maalesef olmadı bu ayda
Amin isteyen herkese inşallahNasip canım Allah en kısa vakitte nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?