Beta Değerime bakar mısınız

glory13

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
253
44
13
24
Arkadaşlar ilk başta değer sabit kaldığı için kimyasal gebelikten şüphelendik. Fakat chatgbt çok erken gebeliklerde beta değeri sabit kalıp sonradan yükseliyor demişti. Şuan da değerim böyle sizce iyi mi değer ?

Eklentiler

• IMG_0137.webp
    IMG_0137.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0040.webp
    IMG_0040.webp
    28 KB · Görüntüleme: 41
Düzenli artmış artmayacak olsa sabit kaldıktan sonra düşerdi, doktora ne zaman gideceksin, cuma falan gidersen daha iyi olur sanırım daha net olur, hayırlısıyla gelişir inşallah

Nasıl kimyasal olsun bence değerleriniz çok da az değil gibi . Çok bir bilgim yok ama 10 olup da umutlanan var ( bunlardan biri de benim 🤣)

Nasıl kimyasal olsun bence değerleriniz çok da az değil gibi . Çok bir bilgim yok ama 10 olup da umutlanan var ( bunlardan biri de benim 🤣)
Yok ilk değere bakınız lütfen 32.72 den 32.70 e düştü daha sonra 60 a yükseldiğinde çok şaşırdık hala da yükseldikçe şaşırıyoruz iki doktor da artık yükselmez yavaş yavaş düşmeye başlayacak dedi hatta çok ağladım yani. Sizce artış iyi mi. Rabbim umudunuzu boşa çıkarmasın inşallah 🌸

Düzenli artmış artmayacak olsa sabit kaldıktan sonra düşerdi, doktora ne zaman gideceksin, cuma falan gidersen daha iyi olur sanırım daha net olur, hayırlısıyla gelişir inşallah
Doktora yarın gideceğim. Ama son değer sanki az gibi geldi bilmiyorum anne olmak hamile olmak çok zor bir durum. Kalp atışını duyana kadar bu kaygım devam edecek. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını hepimize nasip etsin inşallah 🌸🧿

Doktora yarın gideceğim. Ama son değer sanki az gibi geldi bilmiyorum anne olmak hamile olmak çok zor bir durum. Kalp atışını duyana kadar bu kaygım devam edecek. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını hepimize nasip etsin inşallah 🌸🧿
Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🐣 bende pazartesi verdim ilk defa 3.gun gecikmeyle 744 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar ver 1300 görmemiz lazım dedi bugün tekrar vericem inşallah yükselir banada dua et olur mu💘

Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🐣 bende pazartesi verdim ilk defa 3.gun gecikmeyle 744 çıktı doktorum 2 gün sonra tekrar ver 1300 görmemiz lazım dedi bugün tekrar vericem inşallah yükselir banada dua et olur mu💘
Amin aminnn inşallah yükselir dualarım seninle buraya da yaz lütfen 🙏 💕

Back
X