Beta degerime göre

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
1 gün önce kan verdim beta degerime 493 çıktı doktor 4 veya 5 haftalık dedi ne zaman doktora gitmeliyim gitsem kese gözükür mü acaba.

beta hcg 2000lerde ozelde ultrasonda goruluyor.devlette ultrason cihazlarinin kalitesine bagli olarak daha gec gorulebiliyor.daha once düsük vs. yasamadiysaniz, igne gerektirecek bir durumunuz yoksa acele etmeyin haftaya kesenizi rahat gorursunuz.hayirli olsun😊

beta hcg 2000lerde ozelde ultrasonda goruluyor.devlette ultrason cihazlarinin kalitesine bagli olarak daha gec gorulebiliyor.daha once düsük vs. yasamadiysaniz, igne gerektirecek bir durumunuz yoksa acele etmeyin haftaya kesenizi rahat gorursunuz.hayirli olsun😊
İki gün önce 106 çıktı degerim şimdi degerim 493 çok mu artmış yoksa normal mi acaba.

Bence poliklinikte muayene olun. Yarin öbür gün. Acilde beta hcg bakiyorlar mi?
Evet bakıyorlar Bn 3 kez kan verdim doktor aralıklarla takip et. Şimdi kadın doğumda birsey yapamaz dedi sadece iki günde bir iki katına çıkıp çıkmadığına kontrol et kan ver demişti.

Gözünüz aydınn değeriniz gayet güzel iki gün sonra kan testini tekrarlatın.Genelde 8.haftada kese de kalp atımıda duyulur 🐣
1 gün önce kan verdim beta degerime 493 çıktı doktor 4 veya 5 haftalık dedi ne zaman doktora gitmeliyim gitsem kese gözükür mü acaba.

Back
X