- 27 Aralık 2024
- 48
- 13
- 3
- 22
- Konu Sahibi rumeysa123455
-
Beta değeriniz 873 ama ilk kez mi baktırdınız? Nasıl bir ivmeyle devam ediyor ? Tüp bebek mi?Merhaba beta değerinden kimyasal dış gebelik olduğunu biraz anlayabilir miyiz aklıma herşey geliyor çünkü
Beta değerim 873 bu kadar yükselir miydi kimyasal falan olsa
Tüp bebek değil, ilk kez baktırdım yarın tekrar baktıracağım direkt 873 ile öğrendim ve idrar testleri ile aynı zamanda yarın doktora da gideceğim ama gidene kadar kafada bin türlü şey dönüyor tabiBeta değeriniz 873 ama ilk kez mi baktırdınız? Nasıl bir ivmeyle devam ediyor ? Tüp bebek mi?
Ya da bugün tekrar baktırayım mıyükselir de bu zamana kadar nasıl ilerledi ki beta hcg? tek değerle anlaşılması mümkün değil.
Yarın tekrar beta baktırıcam ya da bugün mü baktırmam daha iyi olur yarın doktora da gidiyorumyükselir de bu zamana kadar nasıl ilerledi ki beta hcg? tek değerle anlaşılması mümkün değil.
İki gün arayla baktırılır. Mesela bugün baktırdın, tekrar ctesi. Yaklaşık aynı saatlerde. İkiye katlayarak gitmesi lazımYarın tekrar beta baktırıcam ya da bugün mü baktırmam daha iyi olur yarın doktora da gidiyorum
48 saatte bir baktırmanız gerekiyorYarın tekrar beta baktırıcam ya da bugün mü baktırmam daha iyi olur yarın doktora da gidiyorum
26 nisanda olmam gerekiyordu, olmadığım gün direkt idrar testinde çok net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm, dün beta testi yaptırdım ilk kez ikincisini yarın yaptırıp kontrole de yarın gideceğim büyük ihtimalle alttan bakarsa görür keseyi dimiMerhaba aklınızdaki kötü düşünceleri silin adetiniz kaç gün gecikti bir kaç gün sonra kontrole gidin keseyi görürsünüz
Sonucunuz nedirYa da bugün tekrar baktırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?