• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerinden kimyasal gebelik anlaşılırmı

rumeysa123455

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
39
11
3
22
Merhaba beta değerinden kimyasal dış gebelik olduğunu biraz anlayabilir miyiz aklıma herşey geliyor çünkü
Beta değerim 873 bu kadar yükselir miydi kimyasal falan olsa

yükselir de bu zamana kadar nasıl ilerledi ki beta hcg? tek değerle anlaşılması mümkün değil.

Beta değeriniz 873 ama ilk kez mi baktırdınız? Nasıl bir ivmeyle devam ediyor ? Tüp bebek mi?
Tüp bebek değil, ilk kez baktırdım yarın tekrar baktıracağım direkt 873 ile öğrendim ve idrar testleri ile aynı zamanda yarın doktora da gideceğim ama gidene kadar kafada bin türlü şey dönüyor tabi

Merhaba aklınızdaki kötü düşünceleri silin adetiniz kaç gün gecikti bir kaç gün sonra kontrole gidin keseyi görürsünüz
26 nisanda olmam gerekiyordu, olmadığım gün direkt idrar testinde çok net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm, dün beta testi yaptırdım ilk kez ikincisini yarın yaptırıp kontrole de yarın gideceğim büyük ihtimalle alttan bakarsa görür keseyi dimi

Bir kez daha verin sonra takip etmeyşn gereksiz stres sebebi sonrasında adetiniz bir hafta on günü geçince bebeği görürsünüz inşallah 🙏 tabi o arada şiddetli ağrı lekelenme olursa beklemeyin gidin

Back
X