Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11 mayıs 55, 13 mayıs 122, 15 mayıs 131 ve 16 mayısta 180 geldi artışlar az ama süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Kan takipleriyle gideceğiz. Bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan var mı?
11 mayıs 55, 13 mayıs 122, 15 mayıs 131 ve 16 mayısta 180 geldi artışlar az ama süreç nasıl ilerleyecek bilmiyorum. Kan takipleriyle gideceğiz. Bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan var mı?
Evet biliyorum iki farklı hastaneye gittiğim için bu şekilde kan verdim. Bugün doktora gittim salı günü tekrar kan vermemi istedi. Kimyasal gebelik olabilir mi nasıl oluyor bilemedğim için bi sormak istedim.
Eğer %60 artış yakalanmıyorsa genelde kimyasal oluyor. Ama dedigim gibi tek bir gün düşük sadece. Onla da hemen kimyasal denemez.. aynı lab olmasi da onemli