Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bat gunu 203 tu ablamin adetten 3 gun sonra 40ti ablam saglikli bi sekilde dogurdu doktor gec dölleme olmus demistiKizlar adetim 8 gün geçti ve beyan 386 çıktı çok mudusuk aranızda böyle olup yukselen var mı doktor düşük dedi 2 gün sonra bor daha gideceğim
İnşallah benim ki de öyledir yarın tekrar kan vereceğim umarım.yukselirBenim bat gunu 203 tu ablamin adetten 3 gun sonra 40ti ablam saglikli bi sekilde dogurdu doktor gec dölleme olmus demisti
Normal bence benimde de 3 gün gecikmede 52 çıktı sonra yükseldi
Canım ben 6+3 um ama bugün değerim 625 çıktı ve üstelik bebek ve keseyi de gördükKizlar adetim 8 gün geçti ve beyan 386 çıktı çok mudusuk aranızda böyle olup yukselen var mı doktor düşük dedi 2 gün sonra bor daha gideceğim
Benim 1927 o zaman gözükür inşallah vajinal usg mi oldu sizinCanım ben 6+3 um ama bugün değerim 625 çıktı ve üstelik bebek ve keseyi de gördük
Hayır normal karından ultrasonBenim 1927 o zaman gözükür inşallah vajinal usg mi oldu sizin
Bende şok oldum canım yaGerçekten mı ben 1500 olmadan görülmüyor diye biliyordum maşallah♥
Bende şok oldum canım ya![]()
Canım sen özel hastaneye mi gittinCanım ben 6+3 um ama bugün değerim 625 çıktı ve üstelik bebek ve keseyi de gördük
Hayır canım çalıştığım iş yerinin kurum yani devlet hastanesiCanım sen özel hastaneye mi gittin
Benim adetlerim duzensizdi ama tahminimce 5 gün gecikmeden sonraydı. 107 cıktı banada az gelmişti. Ama çok şükür şu an 12 haftalik hamileyim herşey yolunda. Başlarda insan elinde olmadan takıntı haline getiriyor bazi seyleri ama hersey olacağına varır canim sakin olKizlar adetim 8 gün geçti ve beyan 386 çıktı çok mudusuk aranızda böyle olup yukselen var mı doktor düşük dedi 2 gün sonra bor daha gideceğim
Çok şükür canım.benim.ki de.dun baktığımda yukselmisdiBenim adetlerim duzensizdi ama tahminimce 5 gün gecikmeden sonraydı. 107 cıktı banada az gelmişti. Ama çok şükür şu an 12 haftalik hamileyim herşey yolunda. Başlarda insan elinde olmadan takıntı haline getiriyor bazi seyleri ama hersey olacağına varır canim sakin ol![]()
Tamam kuzumHayır canım çalıştığım iş yerinin kurum yani devlet hastanesi