Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne kadar güzel artmış değerleriniz maşallah tek transfer yapıldı zaten ben de çok ihtimal vermiyorum ama aklıma takıldı işte bi sormak istedim o yüzden
Yarın test günüm 10. Gün olacak, ben dayanamayıp 8. Günde baktırdım 41.5 çıktı ve düşük dendi. 5. Ün embriyosuydu 15 temmuzda transfer oldum korkarak forumu gezerken sizin değerlere rast geldim inşallah benimki de sağlıkla artar 5. Denememiz olacak 2 tane de yarım kalan denememiz vardı
Yarın test günüm 10. Gün olacak, ben dayanamayıp 8. Günde baktırdım 41.5 çıktı ve düşük dendi. 5. Ün embriyosuydu 15 temmuzda transfer oldum korkarak forumu gezerken sizin değerlere rast geldim inşallah benimki de sağlıkla artar 5. Denememiz olacak 2 tane de yarım kalan denememiz vardı
Bebeğiniz geç de tutunmuş olabilir allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bol bol dua, bol bol dinlenme, sakinlik, huzur çok önemli bu süreçte bence, elimizden geleni yapıyoruz, nasipse kavuşacağız bebeklerimize