Beta değerlendirmesi

Kızlar selam, hem hatırlatma olmuş olsun hem de yorumunuz var mı merak ettim 💞

23 Haziran’da 8 hücreli tek 3. gün embriyosu transfer edilmişti, ilk testimi transfer+8’de verdim, sonuçlarım şu şekilde oldu

Transfer+8 ——> 23
Transfer+10——> 71
Transfer+12——> 197
Transfer+14——> 627
Transfer+16——> 2141

Aklımda tek bir soru, ikiz olma ihtimali var mı? 🙏🏼🥹 Benzer deneyimler yaşamış olan varsa yorumlarınızı rica ederim 🌸✨
Yarın test günüm 10. Gün olacak, ben dayanamayıp 8. Günde baktırdım 41.5 çıktı ve düşük dendi. 5. Ün embriyosuydu 15 temmuzda transfer oldum korkarak forumu gezerken sizin değerlere rast geldim inşallah benimki de sağlıkla artar 5. Denememiz olacak 2 tane de yarım kalan denememiz vardı 🥲

Yarın test günüm 10. Gün olacak, ben dayanamayıp 8. Günde baktırdım 41.5 çıktı ve düşük dendi. 5. Ün embriyosuydu 15 temmuzda transfer oldum korkarak forumu gezerken sizin değerlere rast geldim inşallah benimki de sağlıkla artar 5. Denememiz olacak 2 tane de yarım kalan denememiz vardı 🥲
Bebeğiniz geç de tutunmuş olabilir 🌸 allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 bol bol dua, bol bol dinlenme, sakinlik, huzur çok önemli bu süreçte bence, elimizden geleni yapıyoruz, nasipse kavuşacağız bebeklerimize 💞✨

Back
X