Beta değerlerim çok yavaş yükselmiş

Umutlu135

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
30
14
3
28
İlk beta tarnsferin 8. günü 159 çıktı bugün 14. günüm tekrar baktırdım 290 çıktı çok moralim bozuk dış gebelik diye düşünüyorum aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı ??

İlk beta tarnsferin 8. günü 159 çıktı bugün 14. günüm tekrar baktırdım 290 çıktı çok moralim bozuk dış gebelik diye düşünüyorum aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı ??
Canim korkma..yuzde 82 artmis..en az yuzde 60 artmasi iyi zaten..3. Degerin insallah..guzel artislarla ilerler..dualarim seninle..uzupte kendini etkileme..pozitif dusun olurmu..

Canim korkma..yuzde 82 artmis..en az yuzde 60 artmasi iyi zaten..3. Degerin insallah..guzel artislarla ilerler..dualarim seninle..uzupte kendini etkileme..pozitif dusun olurmu..
2 günde yüzde 60 artması gerekmiyor mu benim 6 günde bu seviyeye çıkmış desteğin için çok teşekkür ederim canım 2 gün sonra tekrar test yaptiricam umarım artar değerim

2 günde yüzde 60 artması gerekmiyor mu benim 6 günde bu seviyeye çıkmış desteğin için çok teşekkür ederim canım 2 gün sonra tekrar test yaptiricam umarım artar değerim
Canim cok ozur dilerim..ben 2 gun sonra diye dusundum..6 gunde evet durum..dis gebelik gibi duruyor..kimyasal olsaydi 6 gune kalmadan degerler dusuyor..basimdan gectigi icinde biliyorum..dis gebelikse sayet insallah kendiliginden duser..ama..bicok arkadasta yasayabiliyo..kurtajda olsan sakin korkma ..hayirlisi..boyleymis..kimyasal gebelik yasadigimda..enteresandir..aglamistim..rabbim..beni korudu diye..herseyin hayirlisi tatlim benim..bu tarz durumlarda..keske yasanmasa tabi..doktorlar en azindan gebe kalabiliyosun diyolar..buda bisey..diyolar..uzulme olurmu..rabbim en kisa zamanda saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah

Amin canım üzülmemek elde değil ama yapabileceğim hiçbir şey yok maalesef kendimi hiç böyle bir duruma hazırlamıştım şimdi keşke hiç olmasaydı diyorum en azından bu kadar uzulmezdim o kadar Allah isteyen herkese nasip etsin çok zor bir süreç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…