Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor karından baktı göremedi vajinal bakmadı. Sonra kendisi de şu an bu betada karından gözükmez dedi amaKese görünmedimi
Artış anormal mi sizce?Kese görünmedimi
Evet beta artışı güzel dış gebelik demek için erken daha kaç haftalıkArtış anormal mi sizce?
son adetim 8 mart doktor haftadan da söz etmedi sadece dış gebelikten bahsetti neden anlamadımEvet beta artışı güzel dış gebelik demek için erken daha kaç haftalık
çok teşekkür ederim doktora en son pazartesi gidip bunları duydum. cuma sabah erkenden gel bu dış gebeliğe bakmamız lazım dedi kaö gündür neler hissettim anlatamam sabahı zor bekliyorumDeğerlerin güzel artmış dış gebelik olmasi için kesenin görünmemesi lazım. Ama Dr un vajinal muayene etmesi lazım niye seni boş yere korkutmuş anlamadım. Bence farklı bir Dr a git
Evet saçma olmuş keseyi göremediği için söylemiştir ama emin olmadan sizi korkutmuş kanama veya lekelenmeniz varmı yaklaşık 5 haftalıksınız birkac güne kese görünür siz iki günde bir kan verinson adetim 8 mart doktor haftadan da söz etmedi sadece dış gebelikten bahsetti neden anlamadım
hiç kanamam olmadı ufak ufak kasık ağrılarım oluyor ama doktor sadece bu kelimeyi kullanınca o kadar korktum ki ilk gebeliğim. kendimi dış gebelik olup tüpümün alınacağına kadar inandırdımEvet saçma olmuş keseyi göremediği için söylemiştir ama emin olmadan sizi korkutmuş kanama veya lekelenmeniz varmı yaklaşık 5 haftalıksınız birkac güne kese görünür siz iki günde bir kan verin
Korkmayın olumlu düşünmeye çalışın yarın gittiğinizde keseyi görürsünüz inşallah ben geçen sene dış gebelik geçirdim ama değerlerim böyle güzel artmadı saçma sapan artış ve düşüşler oluyordu. sizinki normal gebelik gibi görünüyor lütfen sonucu burdanda yazın allah yardımcınız olsun bu güzel günlerin hatırına yüzünüzü güldürsün inşallah.hiç kanamam olmadı ufak ufak kasık ağrılarım oluyor ama doktor sadece bu kelimeyi kullanınca o kadar korktum ki ilk gebeliğim. kendimi dış gebelik olup tüpümün alınacağına kadar inandırdımcuma sabah erkenden gelin dedi yarını bekliyorum maalesef
Amin inşallah Allah razı olsun üç dört gün bu fikrin düşündürülmesi bile beni mahvetti mutlaka buradan yazarım sizden de fikir alırım. Size de çok geçmiş olsunKorkmayın olumlu düşünmeye çalışın yarın gittiğinizde keseyi görürsünüz inşallah ben geçen sene dış gebelik geçirdim ama değerlerim böyle güzel artmadı saçma sapan artış ve düşüşler oluyordu. sizinki normal gebelik gibi görünüyor lütfen sonucu burdanda yazın allah yardımcınız olsun bu güzel günlerin hatırına yüzünüzü güldürsün inşallah.
Ayrıca her dış gebeliktede tüp alınmıyor büyük çoğunlukta iğne ile sonlandırılıyorhiç kanamam olmadı ufak ufak kasık ağrılarım oluyor ama doktor sadece bu kelimeyi kullanınca o kadar korktum ki ilk gebeliğim. kendimi dış gebelik olup tüpümün alınacağına kadar inandırdımcuma sabah erkenden gelin dedi yarını bekliyorum maalesef
İnşallah sizin dediğiniz gibi beta değerlerimin artışı normaldirAyrıca her dış gebeliktede tüp alınmıyor büyük çoğunlukta iğne ile sonlandırılıyor
Sağolun kafanıza takılanı her zaman sorabilirsinizAmin inşallah Allah razı olsun üç dört gün bu fikrin düşündürülmesi bile beni mahvetti mutlaka buradan yazarım sizden de fikir alırım. Size de çok geçmiş olsun
Pazartesi gittiğinizde size takip etmek adına 2 gün sonra yani Çarşamba günü gel demesi lazım. Dış gebelik hafife alınacak birşey değil. Tabiki doktor değiliz ama hem böyle söyleyip hem süreyi uzun tutması çok garip. Belli ki çok ilgili bir Dr değil. Sizi rahatlatabilen bir Dr bulmanız sizin psikolojiniz için çok önemli. Siz kalbinizi ferah tutun umarım hakkınızda hayırlı sonuçlar olur.çok teşekkür ederim doktora en son pazartesi gidip bunları duydum. cuma sabah erkenden gel bu dış gebeliğe bakmamız lazım dedi kaö gündür neler hissettim anlatamam sabahı zor bekliyorum
Benim de ilk kez duyduğum bir tanım dış gebelik. Benim anlamadığım, 2000 beta ile karından kese gözükmez diyip keseyi göremeyince de dış gebelik demesi. Herkesin betası farklı ilerliyor o yüzden benim betam nasıl artmış diye danışmak istedimPazartesi gittiğinizde size takip etmek adına 2 gün sonra yani Çarşamba günü gel demesi lazım. Dış gebelik hafife alınacak birşey değil. Tabiki doktor değiliz ama hem böyle söyleyip hem süreyi uzun tutması çok garip. Belli ki çok ilgili bir Dr değil. Sizi rahatlatabilen bir Dr bulmanız sizin psikolojiniz için çok önemli. Siz kalbinizi ferah tutun umarım hakkınızda hayırlı sonuçlar olur.
Kaç haftalık şuandaBana da dış gebelik olabilir dendi vajinadan kadın doktor iyi bakamadı zaten doktorumda dedi ama 3546 ydı değerim dün katından baktı hafif bişey gözüküyor dedi ama bilmiyorum belirtim yok adet sancısı gibi sancım oluyor bazen kanamam falan yok vajinadan bakınca görünürmüydü dış gebelik olduğu yarın tekrar beta verip bakıcak çünkü değerlerim 111 iki gün sonra 501 iki gün sonra 2103 ve En sonda 48 saat olmadan 3546 olmuştu dün yani arkadaşlar bilgisi olan cvp yazabilir mi korkuyorum dış gebelik olabilir mi diye
son adet tarihim 6 mart 23 Mart’ta aşılana oldum bata göre 5 hafta 5 günlük bilmiyorum sizde nasıldıKaç haftalık şuanda