Beta degerlerime bakabilir misiniz acil

EceCigdem

Kalbimin prensine bir prenses..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
3.483
3.926
333
30
Hanimlar merhaba. Gecen hafta idrar testinde silik ikinci cizgi gördüm. 18 kasım persembe hemen gittim kan verdim beta 14 çıktı. Sonra 22 kasım pazartesi tekrar verdim 71 çıktı ve bugün tekrar verdigimde ise 107 çıktı. Bugün doktor ameliyat gününde oldugu için gösteremedim ama kendimin de cok ağrım var kasiklarimda. Acaba kimyasal olabilir mi sanki degerler az artıyor

Cuma günü beta 228 e yukselmisti iki katindan da fazla ama bugün 82 ye düşmüş cok moralim bozuk 🥺🥺

Malesef değişiklik yok dünkü değerim 570 oldu. Yarın tekrar vereceğim. Kollarım delik deşik oldu kan vermekten. Kimyasalsa da düşsün çok yoruldum beklemekten…
Bana kimyasal dedi doktor. Pazartesi sabahından bu yana lekelenmem var sadece acaba ne zaman gelir adetim bilmiyorum sanki içim hep hala hamilesin diyor 🥺

Benimde değerim 570 den 534 e düşmüş. Dış gebelik gibi diyor. İğne vuralım diyor ne yapsam ki
Doktoruna guveniyorsan deger 1000 i bulmadan vursur canim yoksa tehlikeli oluyomus anne icin. Ama yinede istersen baska bir doktora da fikir sorabilirsin tabi

Back
X