Pco var tam gecikmeyi bilemiyorum sadece gec döllenme olmus olabilir dedi doktorDeğer az yükselmiş gibi adetin çok geçti mi?
Asagi yukari hemen hemen ayni saat canimBiraz az gibi aynı saat miydi
Değerini takip etmeye devam et benimde bir defasinda tam iki kat yukselmemistiPco var tam gecikmeyi bilemiyorum sadece gec döllenme olmus olabilir dedi doktor
Pazartesiye doktor randevusu aldim canim. O zamana kadar evde dinlenecegim bakalm hayırlısı olur inşallahDeğerini takip etmeye devam et benimde bir defasinda tam iki kat yukselmemisti
Ne durumdasin canım sanirim benimde kimyasalBenimde artışım yavaş doktor kimyasal yada dış gebelik diyor. Beklemedeyim malesefki
Değerini takip etmeye devam et benimde bir defasinda tam iki kat yukselmemisti
Ondan sonraki degerim cok guzel artmıştı ama malesef bugünkü degerimde dusme varDeğerini takip etmeye devam et benimde bir defasinda tam iki kat yukselmemisti
Malesef değişiklik yok dünkü değerim 570 oldu. Yarın tekrar vereceğim. Kollarım delik deşik oldu kan vermekten. Kimyasalsa da düşsün çok yoruldum beklemekten…Ne durumdasin canım sanirim benimde kimyasal
Bana kimyasal dedi doktor. Pazartesi sabahından bu yana lekelenmem var sadece acaba ne zaman gelir adetim bilmiyorum sanki içim hep hala hamilesin diyorMalesef değişiklik yok dünkü değerim 570 oldu. Yarın tekrar vereceğim. Kollarım delik deşik oldu kan vermekten. Kimyasalsa da düşsün çok yoruldum beklemekten…
Benimde değerim 570 den 534 e düşmüş. Dış gebelik gibi diyor. İğne vuralım diyor ne yapsam kiBana kimyasal dedi doktor. Pazartesi sabahından bu yana lekelenmem var sadece acaba ne zaman gelir adetim bilmiyorum sanki içim hep hala hamilesin diyor
Doktoruna guveniyorsan deger 1000 i bulmadan vursur canim yoksa tehlikeli oluyomus anne icin. Ama yinede istersen baska bir doktora da fikir sorabilirsin tabiBenimde değerim 570 den 534 e düşmüş. Dış gebelik gibi diyor. İğne vuralım diyor ne yapsam ki
3 doktora danıştım hepsi aynı fikirde cumartesi vurduracağımDoktoruna guveniyorsan deger 1000 i bulmadan vursur canim yoksa tehlikeli oluyomus anne icin. Ama yinede istersen baska bir doktora da fikir sorabilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?