- 12 Ekim 2016
- 38
- 8
- 36
- 31
- Konu Sahibi MaviSiyahHayat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik gibi gözüküyor, hayırlısı olsun.Selam. İki gün önce kan verdim değer 108 çıktı. Tekrarlayalım dedi doktor. Bugün ki sonuç 86. Düşecek mi demek bu sizce?
Çatlatma iğnesi fayda etmedi demek kiKimyasal gebelik gibi gözüküyor, hayırlısı olsun.
Daha önce gebelik kaybınız oldu mu ? Bu da bir kayıp sayılıyor.Çatlatma iğnesi fayda etmedi demek kihayırlısı
Oldu. Dış gebelik oldu maalesef inşallah dış gebelik değildir yine. Kimyasal en azından düşerDaha önce gebelik kaybınız oldu mu ? Bu da bir kayıp sayılıyor.
Teşekkür ederim. İlk hamileliğimdr çatlatma iğnesiyle olmuştu. Yumurta çatlamıyo. Bakalım aile hekimini arıycam şimdi sonuç için. Doktora git der mi kendi düşer der mi bakalımDeğerin düşmesini de takip etmeniz gerekiyor, düşmeye devam ederse kimyasal gebeliktir. İki kaybınız olduğu için Karyotip analizi ve trombifili paneli testlerini yaptırmanızı öneririm, gebe kalabiliyorsunuz ama tutunmaya engel bir şeyler olabilir.
2 sene oldu. Sonra bi evladım oldu çatlatma iğnesiyle.Dış gebelik ne zaman yasamıştınız peki
Dış gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız acaba2 sene oldu. Sonra bi evladım oldu çatlatma iğnesiyle.
Korunmayı ne zaman bıraktınız2 sene oldu. Sonra bi evladım oldu çatlatma iğnesiyle.
Kasımda kürtaj oldum. Mayısts hamile kaldım. 6 ayDış gebelikten sonra ne zaman hamile kaldınız acaba
Valla korunmadk. Çocuk zatwn zor oluyo diye.Korunmayı ne zaman bıraktınız