Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Labaratuvar farkı olabilir çünki 124-127 arası çokta dağlar kadar düşmüş denilemez iki labaratuvar arasında bu fark çıkabilir . Kanama geliyorsa doktora gitmelisiniz en azından önlem alınabilir geciktirmeyin acile gidin .
Labaratuvar farkı olabilir çünki 124-127 arası çokta dağlar kadar düşmüş denilemez iki labaratuvar arasında bu fark çıkabilir . Kanama geliyorsa doktora gitmelisiniz en azından önlem alınabilir geciktirmeyin acile gidin .
Özele gitsem peki, gittim kimyasal dedi, sonra bana sordu hangi hastanede ölçtüm , sonra bana dedi 3 gün sonra yine baktır, kesin kimyasal demedi , ama aradan saat geçti, gün bile geçmedi,?????
Özele gitsem peki, gittim kimyasal dedi, sonra bana sordu hangi hastanede ölçtüm , sonra bana dedi 3 gün sonra yine baktır, kesin kimyasal demedi , ama aradan saat geçti, gün bile geçmedi,?????
Lavabaratuvarlar farklı attığınız ekranda ben ordan yola çıkarak yorumladım .
Böyle durumlarda ben şahşen kendım her zaman ikinci bi doktor görüşü alırım
Sağlık ocağında verdim bu sefer kanı valla, yarın sonuç çıkacak, dün kanamam geldi düşük yaptım, kimyasal gebelik dedi doktor, yine cuma günü bakacaklar, ultrasondan