Beta düştü

AvokadoSever

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
135
21
13
24
Kimyasal mı? , kanamam geldi çok ve geri durdu kanamam, devam eder mi bilmiyorum

Eklentiler

• 1000072896.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 59
Kimyasal mı? , kanamam geldi çok ve geri durdu kanamam, devam eder mi bilmiyorum
Labaratuvar farkı olabilir çünki 124-127 arası çokta dağlar kadar düşmüş denilemez iki labaratuvar arasında bu fark çıkabilir . Kanama geliyorsa doktora gitmelisiniz en azından önlem alınabilir geciktirmeyin acile gidin .

Özele gitsem peki, gittim kimyasal dedi, sonra bana sordu hangi hastanede ölçtüm , sonra bana dedi 3 gün sonra yine baktır, kesin kimyasal demedi , ama aradan saat geçti, gün bile geçmedi,?????

Özele gitsem peki, gittim kimyasal dedi, sonra bana sordu hangi hastanede ölçtüm , sonra bana dedi 3 gün sonra yine baktır, kesin kimyasal demedi , ama aradan saat geçti, gün bile geçmedi,?????
Lavabaratuvarlar farklı attığınız ekranda ben ordan yola çıkarak yorumladım .
Böyle durumlarda ben şahşen kendım her zaman ikinci bi doktor görüşü alırım

Sağlık ocağında verdim bu sefer kanı valla, yarın sonuç çıkacak, dün kanamam geldi düşük yaptım, kimyasal gebelik dedi doktor, yine cuma günü bakacaklar, ultrasondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…