Beta düşüp yükselmesi?

umayy23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
3
13 Haziran'da çift embriyo transferi oldum ilk değer
23 Haziran 108
25 Haziran 117
27 Haziran 84
Doktor kimyasal dedi beta sıfırlanmasıni takip edelim 4 gün sonra yine ver
1 Temmuz 160

Doktor bile şaşırdı sonuca. Kahverengi lekelenmem devam ediyor. Benzer durum yaşayan var mı dış gebelikte mi geçiriyorum yoksa. 2 gün sonra tekrar beta bakılacak. Kanların hepsi aynı hastanede verildi.

Üzgünüm ama dış gebelik gibi görünüyor. Doktor neden şaşırdı anlayamadım. Başka bir doktora görünün bence.

Üzgünüm ama dış gebelik gibi görünüyor. Doktor neden şaşırdı anlayamadım. Başka bir doktora görünün bence.
Doktorum ilk değer 84 olunca sıfırlanmasıni takip edelim dış gebelik ihtimali de var demişti zaten boyle bir sonuç beklemiyordu sanırım

Doktorum ilk değer 84 olunca sıfırlanmasıni takip edelim dış gebelik ihtimali de var demişti zaten boyle bir sonuç beklemiyordu sanırım
Dış gebelik gibi görünüyor ama bir mucize olur umarım ben yanılırım

Dış gebelik gibi görünüyor ama bir mucize olur umarım ben yanılırım
Bana da öyle geliyor umarım değildir ve kendiliğinden sıfırlanır. Teşekkür ederim ama sağlıklı görünmüyor gidişat artık dış gebelik olmasın diye dua ediyorum maalesef.

Bana da öyle geliyor umarım değildir ve kendiliğinden sıfırlanır. Teşekkür ederim ama sağlıklı görünmüyor gidişat artık dış gebelik olmasın diye dua ediyorum maalesef.
Sağlıklı bir gebelik değilse de, en kısa ve doğru zamanda sağlıklı bir gebelik yaşar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kimyasal gebelikte bir yere kadar artıp düşmeye başlıyor sizin değerleriniz dış gebelik gibi duruyor maalesef benim dış gebeliğimde sürekli kahverengi leke oldu adet günümden başladı ve hiç kesilmedi

`