Beta hcg 0,1 den 5,24 e nasıl yükselir

mltm2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
1.077
0
66
İzmir
arkadaşlaracil yardım aynı 15 inde kanda beta hcg baktırdım 0.1 negatif. olmam gereken adet tarihi 20 eylül ama olmadım bugün tekrar kanda baktırdım 5,24 . bu arada ara ara gelen pembe akıntım oldu birkaç gün . şimdi bu ne demek .

canım hamile olabilirsinbi süre bekle bakalım adet olmazsan kan testini tekrarlarsın bakalım düzgün artış gösterecekmi ?

canım hamile olabilirsinbi süre bekle bakalım adet olmazsan kan testini tekrarlarsın bakalım düzgün artış gösterecekmi ?

sağol canım cevabın için kan pıhtılaşmam var o yüzden zırt pırt kan testi yaptırıyorum gebelik için yarın yine yaptırıcam bakalım. ama ara ara pembeli akıntım oluyor. yerleşme kanaması dedikleri bu kadar sürer mi

arkadaşım bende benim gibi betası 0,1 çıkan varmı diye bakıyordum seni gördüm bende aşılama oldum 1 aşılamam 19 agostos da 15 gün sonra yani 2 eylülde baktırdım beta 0,1 negatif ama halen olmadım bende adet pcoluyum bende ama insan işte pi parça ümit olabilirmi diye bekliyorum dr umda 1 hafta daha bekle belki geç döllenmede olabilir dedi tek umudum bu şimdilik sen be yaptın hamilemiymişssin baktırdın mı tekrar

gerek kalmadı değilmisim şimdi 2 aşılama için başladım bukez puregon değil gonal f ile 4 gün 25 lik kullandım 9 mm de 3 yumurta dedi bugünden itibaren 50 ye çıktım bakalım hayırlısı bu kez ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…