• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 0.1

Nisa 2018

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
345
197
33
Herkese merhaba ,
2 ay önce 4. çatlatma iğnemi vuruldum ve adetim 5 gün gecikti . Geçen ay iğne vurulmadım adetimin gecikmesinin 6. Gününde kan verdim sonuç 0.1 ... Bugün 8. Günü hala adet olmadım idrarım açık sarı hiç koyu olduğunu görmedim .. adet olmam İçin mutlaka yollardır belirti yaşarım ve hep düzenlidir. Son İki aydın adetim gecikiyor. Sorum şu kızlar adet gecikmesinin 6. Günü negatif çıkan kan sonucu yanılır mı yani 8. Günümdeyim yine kan vermeli miyim?

Hamile olunca kanda 5 den yukarda çıkması gerekiyor betahcgnin umarım rabbim tez zamanda kucağınızı doldursun 🥰

Catlatma ignesi oldugun icin erken döllenme olur bugüne kadar çıkardı olsaydi.yumurta kist yapmstir

Catlatma ignesi oldugun icin erken döllenme olur bugüne kadar çıkardı olsaydi.yumurta kist yapmstir
Çatlatma iğnesini bir önceki regl zamanında olmuştum . Ona rağmen mi ? Kesin gebe değilsin diyor 6. Günü beta hcg ama 10. Günü sanki belli oluyor diye okumuştum

Çatlatma iğnesini bir önceki regl zamanında olmuştum . Ona rağmen mi ? Kesin gebe değilsin diyor 6. Günü beta hcg ama 10. Günü sanki belli oluyor diye okumuştum
A yok yanlış okumuşum ben bu ay igne oldun sandim. Adetten snra 6.günse belli olur. Adete bi hafta varken bile cikiyo

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test verin eğer negatifse kist oluşmuş olabilir doktora görünün.

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar test verin eğer negatifse kist oluşmuş olabilir doktora görünün.
Geç döllenme olduysa ve adet olmayışımın 10. Günündeyim gebeysem ... hangi gün döllenme olmuş olur bunun bi hesabı var mı öğrenmek ve ona göre heveslenmek istiyorum 😒

Geç döllenme olduysa ve adet olmayışımın 10. Günündeyim gebeysem ... hangi gün döllenme olmuş olur bunun bi hesabı var mı öğrenmek ve ona göre heveslenmek istiyorum 😒

Yok kuzum hangi gün gebe kaldığını bilemezsin beta hcg değerinden bi tahminde bulunursun anca. Tekrar bir kan ver değerde yükselme varsa şüphelenebiliriz

Back
X