5 den küçük olduğunda hamilelik olmuyor canımultrasonda bebek görünmüyor şüphem olduğu için bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 0.2 çıktı herhangi bi gebelik varmıdır bilginiz var mi
Kanda çıkmadıysa negatif zaten kan değerinde o yönde ultrasonda da gözükmemiş kuzumultrasonda bebek görünmüyor şüphem olduğu için bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg 0.2 çıktı herhangi bi gebelik varmıdır bilginiz var mi
teşekkür ederim canım sağol içim rahatladıKanda çıkmadıysa negatif zaten kan değerinde o yönde ultrasonda da gözükmemiş kuzum
Emin ol ki yok için rahat olsun bebeğin daha çok küçükmüş zaten sağlıkla büyütayyy yani şuan hamile olma ihtimalim yok o zaman değil mi sevindim valla daha 9 aylık bebeğim var korkuyorum o yüzden
Benim beta hcg değerim 25.649 çıktı 5 haftalıkken öyle düşün olsa muhakkak çıkardı kanda da 5 üstü pozitif demektir senin 0 yaniteşekkür ederim canım sağol içim rahatladı
teşekkür ederim5 den küçük olduğunda hamilelik olmuyor canım
ayy vallahi sevindim canım daha çok küçük bı kızım var ona haksızlık etmiş gibi hissettim bianBenim beta hcg değerim 25.649 çıktı 5 haftalıkken öyle düşün olsa muhakkak çıkardı kanda da 5 üstü pozitif demektir senin 0 yani
teşekkür ederim sevindim valla5 den küçük olduğunda hamilelik olmuyor canım
Korunuyorsunuz değil mi?ayy vallahi sevindim canım daha çok küçük bı kızım var ona haksızlık etmiş gibi hissettim bian
geri çekilme yöntemi ile sadece sanırım riskli bı korunma yöntemiKorunuyorsunuz değil mi?
Bu korunma yöntemi değil ki. O şekilde hamile kalan bir sürü kadın var.geri çekilme yöntemi ile sadece sanırım riskli bı korunma yöntemi
evet maalesef ki doktoruma gidince hemen sormak istiyorum ama bana spiral için geç kaldığımı söyledi çevremdekiler başka bi yöntem var mı bildiğinizBu korunma yöntemi değil ki. O şekilde hamile kalan bir sürü kadın var.
Niye geç olsun ki? Bana en sağlıklı, kolay yöntem prezervatif gibi geliyor.evet maalesef ki doktoruma gidince hemen sormak istiyorum ama bana spiral için geç kaldığımı söyledi çevremdekiler başka bi yöntem var mı bildiğiniz
Kimse bayılmıyordur prezervatife ama hamile kalmaktan iyidir, her ay bir kaza oldu mu acaba diye kıvranmaktan iyidir.ya çok özel gibi olacak ama o bana poşet hissi veriyor
ayy valla doğru dedinKimse bayılmıyordur prezervatife ama hamile kalmaktan iyidir, her ay bir kaza oldu mu acaba diye kıvranmaktan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?