Yok hamile degilsin yükselmez .. en azından 5 in üstü cıksa belkii bi umit derdik
Insalahh tez zamanda
Yok hamile degilsin yükselmez .. en azından 5 in üstü cıksa belkii bi umit derdik
Insalahh tez zamanda istedigin olur
Bende regl ye 3-4 gün varken kan verdim. Aynı sonucu aldım. BuhünKızlar 4 gündür süren aşırı mide bulantısı kusma karın şişliği ve kramp şikayetiyle dr a gittim 4 aydır korunmuyorum bu ay uygulamadan takip ettiğim gibi yumurtlama döneminde ilişkiye girdim dr benden kan testi istedi sonucumda 0.2, referans değeride 5.3 çıkmış bunun aslı nedir acaba sonradan yükseliş olurmı bu değerde midem hayla bulanıyor koku hassasiyeti yaşıyorum ve yemek bile yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden ve sürekli uyuyorum dra gidip gösteremedim sonucumu daha negatif sanırım ama bu belirtileri neden yaşıyorum adet olmama daha 5 gün var aynı durumu yaşayan varmı acaba
Teşekkür ederim inşallah amin çok moralim bozukYok hamile degilsin yükselmez .. en azından 5 in üstü cıksa belkii bi umit derdik
Insalahh tez zamanda istedigin olur
Tekrar dr a gitsem mi gitmesem mi kararsızım çevremdekilerde adet gününün gecikmesini beklememi söyledi çünkü belirtilerimden dr bile hamile olabileceğime net emin gibi konuşmuştu moralim çok bozuldu açıkcasıBende regl ye 3-4 gün varken kan verdim. Aynı sonucu aldım. Buhün
Psikolojik.Kızlar 4 gündür süren aşırı mide bulantısı kusma karın şişliği ve kramp şikayetiyle dr a gittim 4 aydır korunmuyorum bu ay uygulamadan takip ettiğim gibi yumurtlama döneminde ilişkiye girdim dr benden kan testi istedi sonucumda 0.2, referans değeride 5.3 çıkmış bunun aslı nedir acaba sonradan yükseliş olurmı bu değerde midem hayla bulanıyor koku hassasiyeti yaşıyorum ve yemek bile yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden ve sürekli uyuyorum dra gidip gösteremedim sonucumu daha negatif sanırım ama bu belirtileri neden yaşıyorum adet olmama daha 5 gün var aynı durumu yaşayan varmı acaba
Evet öyleymiş, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinReferans değeri demek o demek değil. 0-5 gibi bir değer yazıyordur. Bu değer aralığı negatif sonuçları kapsar. 6 ve üzeri olursa pozitiften. bahsedilir. 0,2 neredeyse 0 demek.
Bende regl tarihini bekledim ama erken gebelik testi aldım. Sizde bekleyip öyle kan verin istersenizTekrar dr a gitsem mi gitmesem mi kararsızım çevremdekilerde adet gününün gecikmesini beklememi söyledi çünkü belirtilerimden dr bile hamile olabileceğime net emin gibi konuşmuştu moralim çok bozuldu açıkcası
Peki sizde de mide bulantısı kusma gibi şikayet varmı ? Bende adet günümün gecikmesini bekliycem artık. Beklemek bile beni yıpratıyor resmenBende regl ye 3-4 gün varken kan verdim. Aynı sonucu aldım. Dün Bugün regl olmalıydım ama olamadım. O yüzden bugün tekrar gebelik testi aldım. Bende yarın negatif görmekten çok korkuyorum ama ihtimali de es geçemiyorum. Belki siZin de geç döllenme olmuştur.
Bende sıfır belirti vardıPeki sizde de mide bulantısı kusma gibi şikayet varmı ? Bende adet günümün gecikmesini bekliycem artık. Beklemek bile beni yıpratıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?