Beta HCG 0,4

Elizabeth1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
1.041
293
43
26
Kizlar merhaba 3 gün önce idrar testi yaptım çok silik bı çizgi gördüm bugün kan verdim hastanede değerim 0,4 çıktı gebelik yok anlamına mı geliyo. Reglime 2 gün kaldı. Yükselme ihtimali yok mu. Belirtiler var kasıklarm çok agriyo 1 haftadır. Sabahları midem çok bulaniyo. Birde beyaz akıntım fazlalaştı bu aralar.

Malesef gebelik yok. Adet olmazsaniz testi tekrarlayın

Malesef yok şu an icin

Ama inşallah adet gecikir ondan sonra tekrar test verirsiniz

Malesef yok şu an icin

Ama inşallah adet gecikir ondan sonra tekrar test verirsiniz
Cok şiddetli kasık ağrılarım var gecmiyo geçen ay kimyasal geçirdim bu ayda yumurtlama döneminden sonra başladı kasık ağrıları ama hiç geçmedi neden böyle oldu ki

adetinize 2 gün varsa çıkmaması normal. 3. Gebeliğimde 0,2 idi adet günüm gelmemişti daha. Ama hamileydim. Çokta iyi biliyordum hamile olduğumu ama bir rahatlamıştım kanda çıkmayınca. 4 gün sonra sürprizz umut vermek istemem tabi ama adet gününün geçmesini beklemelisiniz.

Doktorla konuştum belki kist falan olabilir dedi bilmiyorm ama aynı şekilde bende emin gibiydim geçen ayda geçirince gebelik vücudun verdiği belirtileri az çok biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…