Beta HCG 0.50 çıktı

Reglniz gecikti mi?

Beta HCG testim 0.50 çıktı gebelik varmıdır yada artış olur mu
5 in uzeri gebelik oluyor akintiniz kanamaya doner buyuk ihtimalle kimyasaldir belki bende cok dusuk degerle ogrendim o ay kimyasal oldu tutmadi yani adetle sokuldu kendinizi uzmeyin ama bu iyi bisey bence ben sonraki ay hamile kaldim çok şükür dogum yaptim soyle dusunun hamile kalabiliyorsunuz dikkat etmeniz gerekiyor bundan sonrasinda dikkat edin kendnize ayagnzi sicak tutun corapsz gezmeyin folik asit alin baslamadysaniz eczane veya sagliknocagna danisip birde kadin doguma muayne olablrsiniz ben oyle yaptim bir sorun varmi bilmis olursunuz

Reglniz gecikti mi?

Çok teşekkür ederim bugün hastaneye gideceğim size tekrardan yazayım

Çok teşekkür ederim bugün hastaneye gideceğim size tekrardan yazayım
Allah im guzel sonuclarla donmeyi nasib etsin ama moralinizi bozmayin olumsuz konusursada doktor gelecek ay icin herseyi daha sıkı utarsiniz guzel haberlerinizi bekliyorum

Merhaba hangi folik asiti kullanıyorsunuz

Folidoce kullandim ben en iyisi o dediler :)
Çok teşekkür ederim, ben de kimyasaldan sonra regl oldum bugün ikinci günüm, bitince eşimle deneyeceğiz inşallah yine sizce etki eder mi şimdiden folik asiti alıp kullansam, hamile kalmaya yardımcı mıdır

Çok teşekkür ederim, ben de kimyasaldan sonra regl oldum bugün ikinci günüm, bitince eşimle deneyeceğiz inşallah yine sizce etki eder mi şimdiden folik asiti alıp kullansam, hamile kalmaya yardımcı mıdır
Folik asit hamilelikten 3 ay once icilmeye baslanmalinzatrn hamilelik planlannca veriyor doktorlar hamile kalmaya yardimci degil hamile kalinca bebegin omurilik gelisimi icin gerekli cunku besinlerden yeterince alamiyoruz folik asiti ve ilk 3 ay hamilelikte onemli folik asit sonrasnda birakiyosunz zaten

ADetinize kadar 3 hafta 1 gun ara ile iliski deneyin ben oyle yapmistim ayaklarnizi dikin belinize kalca altiniza yastik koyun belki yardimi olur bu surecte ben yaptim diye yazoyorum :)

Arkadaşlar 2 gün öncesine kadar kanama ve şiddetli kasık ağrısı vardı adet oluyorum sandım ama adetime 13 gün daha var gebelik testi yaptırdım değerler bunlar. Değere bakınca hamilelik yok ama ilerleyen günlerde artar mı ? Yumurtlama günlerini de değerlendirmedim hamile kalmam zor ama kafam karıştı dusunceleriniz nelerdir

Eklentiler

• Screenshot_20221217-103855_e-Nabz.webp
    5 KB · Görüntüleme: 231
Merhaba reglme 9 gün kala verdiğim kanda 2.30 çıktı değerim ama 6 gün kala bugün verdiğim kanda 0.2 çıktı. Normalde hep 0 çıkar. Doktor alt muayenede gebelik oluşuyor gibi sanki dedi ama sonuç için gittiğimde umursamaz farklı bi doktor vardı testin negatif dedi. 13 gün kasık ağrısı bulantı yoğun akıntı şikayetim oldu şuan azaldı. Son regl günüm 5 aralık. Psikolojim alt üst oldu ne hissedeciğimi bilmiyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…