Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef gebe değilsiniz.beta hcg 5 ve üzeri gebelik kabul edilirAdetim 6 gün gecikmişti dün kan verdim hamile miyim
ama bazıları hamilesiniz dediMaalesef gebe değilsiniz.beta hcg 5 ve üzeri gebelik kabul edilir
Başlıkta yazdığınız negatif bir değer olarak sayılıyorama bazıları hamilesiniz dedi
evet bende negatif diye biliyorum ama ihtimal var diyorlarBaşlıkta yazdığınız negatif bir değer olarak sayılıyoihtimal var diyorlar
Bir kaç gün sonra tekrar kan verin emin olmak içinevet bende negatif diye biliyorum ama ihtimal var diyorlar
tamam teşekkür ederimBir kaç gün sonra tekrar kan verin emin olmak için
Kim diyor bunu? Adetiniz altı gün geçtiği halde hormon değeriniz sıfır çıkıyorsa hamile değilsinizdir. Adı üstünde sıfır.evet bende negatif diye biliyorum ama ihtimal var diyorlar
daha sonra artabilir diyorlarKim diyor bunu? Adetiniz altı gün geçtiği halde hormon değeriniz sıfır çıkıyorsa hamile değilsinizdir. Adı üstünde sıfır.
Sizinki zaten geçmiş bayağı.daha sonra artabilir diyorlar
Merhaba 2 gün sonra ne olur ne olmaz kan tahlili verin belli olmuyorAdetim 6 gün gecikmişti dün kan verdim hamile miyim
ne geçmiş anlamadımSizinki zaten geçmiş bayağı.
merhaba dün tekrardan kan verdim beta değerim 1.04 çıktıBir kaç gün sonra tekrar kan verin emin olmak için
Hala hamile değilsiniz.merhaba dün tekrardan kan verdim beta değerim 1.04 çıktı
merhaba ben bugün doktora gittim karnıma baktı, hap verdi adet olmam için (duphaston) ilacın adı adet olduktan sonra 3 ya da 4 gününde gelmemi istedi alttan bakıcakmış adetliyken nasıl oluyor da bakabiliyorHala hamile değilsiniz.
Bakılabiliyor kanama olması bir problem değilmerhaba ben bugün doktora gittim karnıma baktı, hap verdi adet olmam için (duphaston) ilacın adı adet olduktan sonra 3 ya da 4 gününde gelmemi istedi alttan bakıcakmış adetliyken nasıl oluyor da bakabiliyor
6 gün geciken adette geç döllenme olsa bile hcg yüksek oranda çıkardı. Zaten bahsettiğiniz değer maalesef negatif. Allah size de nasip eder umarımAdetim 6 gün gecikmişti dün kan verdim hamile miyim
teşekkür ederim bilmiyordum acaba doktoru yanlış mı anladım dedim.Bakılabiliyor kanama olması bir problem değil
Yok canım adetli ikin bakmanın bi sakıncası olmuyor zaten aksine daha iyi görünüyor rahim yumurtalarteşekkür ederim bilmiyordum acaba doktoru yanlış mı anladım dedim.