bu kadar mı aynı durumda olur insan değil mi.. aynen banada doktor o şekilde söyledi. testler hassastır 1 gün bile geçse belli olurdu dedi. ama birde istisnalar denen bir durum var. doktor bana bu ilacı yazarken ultrasonla bile bakmadı puko'dan şüphe etmedi. direkt ilacı yazdı ve bitti.. umarım en azından burdan aydınlatıcı birkaç şey duyabiliriz...
Bi ay benim de basima gelmisti. Normalde her 28 gunde adet oluruma ama 5 gun gecmisti adetim tabi ben de hemen kan testi yaptirdim sonuc negatifti. 7. Gun geldi adetim. Ben bunu kesinlikle strese bagliyorm. Ha geldi ha gelecek gelmesin olmasin diye diye adetimi tam 7 gun geciktirmeyi basarmisim :) umudunuzu kirmak istemem asla ama stres yapmamanizi tavsiye ederim. Biz de 6 7 aydir ugrasiyoruz bebek icin ama gec de olsa anladim ki stres yapmanin hicbiseye faydasi yokmus.
rabbim herkese istedigi zamanda hayirli saglilkli evlatlar nasip etsin...
Amin cümlemizin. bende ilacı kullanmayı düşünmüyorum. En yoğun şikayetim ise göğüslerimin çok ağrıması. özelliklede sabahları yataktan kalktığımda çok yoğun hissediyorum. bugün itibariyle adetim 7 gün gecikti kan veya idrar testini tekrarlasam mı acaba?
teşekkürler cvp için. sende sağlikla bebeğine kavusursun inşallah. bi yandan da oyle düşunuyorum . strestendir diyorum. kafam cok karisik.Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bizde bebek denemelerine başladığımızda bir keresinde tam 25 gün gecikti doktor çok stres yapma stres çok etkiliyor herşeyi olacağına bırak dedi size tavsiyem stres ve panik olmayın onlar geleceği zamanı bilirler nasılsa umarım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.
Artık bir şüphem kalmadı bu bir gecikme. yine test sonucum 0 çünkü...
bende geçen ay çok heyecan yapmıştımmm ama bu ay onuda yapmadım streside yapmadımmm ama yıne geciktimmm inşş bu gecikmeler bebeklerimizin en kısa surede geleceğinin işaretıdır.. allahımm tum bebek bekleyen anne adaylarına bebek ve bebekler nasip etsinn. inşşş
öncelikle merhaba arkadaşlar,ben 5 aylık evliyim ve bu ay ovulasyon günlerini takip ederek korunmadık.ikimizin bebek istediği hat safhada :) geçen ay 24'ün de adet oldum ama ben dayanamadım günüm gelmeden 10 gün önce BETA HCG testi yaptırdum 0,100 çıktı yani yok.ikimizinde morali bozuldu.adet günüme daha baya var,acaba bebek olma ihtimali olabilirmi.cevaplarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?