Beta HCG "0" hala adet olmadım fikrinize ihtiyacım var..

ch35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
82
1
36
Niğde
Arkadaşlar en son 7 Ağustos'ta adet gördüm, 28 Ağustosta ise bir birlikteliğimiz oldu. Bugün 12 Eylül ve ben dün Kanda Beta HCG baktırdım sonuç "0". Doktorum Farlutal verdi. Geç döllenme denilen şey gerçekleşmiş olabilir mi, ben hamile olabilir miyim benim gibi bir örnek var mı bildiğiniz sizden bunu öğrenmek istiyorum. Çünkü bu annelik içgüdüsü denen doğuştan gelen özellik öyle birşey ki o koca sıfırı görmeme rağmen acaba zarar verirmiyim bişey varmıdır diyorum..

aynı durumdayız arkadaşım. her 30 günde bir adet olurum. en son 5 ağustosta sat . 5 bilemedin 6 sında olmam lazımdı. olmadı. gecikmenin 7. gününde kan testi 0.100 yani negatif.. söktürücü verdi dr ama ben korkuyorum.ya geç döllenme varsa doktora sordum bu testler hassastır olsa çıkardı dedi. ama ben tereddütteyim. başlığı takipteyim..

bu kadar mı aynı durumda olur insan değil mi.. aynen banada doktor o şekilde söyledi. testler hassastır 1 gün bile geçse belli olurdu dedi. ama birde istisnalar denen bir durum var. doktor bana bu ilacı yazarken ultrasonla bile bakmadı puko'dan şüphe etmedi. direkt ilacı yazdı ve bitti.. umarım en azından burdan aydınlatıcı birkaç şey duyabiliriz...

Bi ay benim de basima gelmisti. Normalde her 28 gunde adet oluruma ama 5 gun gecmisti adetim tabi ben de hemen kan testi yaptirdim sonuc negatifti. 7. Gun geldi adetim. Ben bunu kesinlikle strese bagliyorm. Ha geldi ha gelecek gelmesin olmasin diye diye adetimi tam 7 gun geciktirmeyi basarmisim :) umudunuzu kirmak istemem asla ama stres yapmamanizi tavsiye ederim. Biz de 6 7 aydir ugrasiyoruz bebek icin ama gec de olsa anladim ki stres yapmanin hicbiseye faydasi yokmus.
rabbim herkese istedigi zamanda hayirli saglilkli evlatlar nasip etsin...

Bi ay benim de basima gelmisti. Normalde her 28 gunde adet oluruma ama 5 gun gecmisti adetim tabi ben de hemen kan testi yaptirdim sonuc negatifti. 7. Gun geldi adetim. Ben bunu kesinlikle strese bagliyorm. Ha geldi ha gelecek gelmesin olmasin diye diye adetimi tam 7 gun geciktirmeyi basarmisim :) umudunuzu kirmak istemem asla ama stres yapmamanizi tavsiye ederim. Biz de 6 7 aydir ugrasiyoruz bebek icin ama gec de olsa anladim ki stres yapmanin hicbiseye faydasi yokmus.
rabbim herkese istedigi zamanda hayirli saglilkli evlatlar nasip etsin...

gerçekten ilginç bi durum. araştırdım biraz bazılarının geç döllenme olmuş ve bu ilacı kullandıkları için pişmanlar.ya bebekte bi sorun olur diye..bilmiyorum sanırım bi kaç gün bekliycem ben gelmezse içicem artık..

teşekkür ederiz cvp için..sende haklısın aslında ama işte umut edicez ya..hem olsun istiyorum hemde her lavobaya gittiğimde nolur olmamış olsun diyorum..psikolojimiz ne hale geldi..Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin..

Amin cümlemizin. bende ilacı kullanmayı düşünmüyorum. En yoğun şikayetim ise göğüslerimin çok ağrıması. özelliklede sabahları yataktan kalktığımda çok yoğun hissediyorum. bugün itibariyle adetim 7 gün gecikti kan veya idrar testini tekrarlasam mı acaba?

Arkadaşlar umudunuzu kırmak istemem ama bizde bebek denemelerine başladığımızda bir keresinde tam 25 gün gecikti doktor çok stres yapma stres çok etkiliyor herşeyi olacağına bırak dedi size tavsiyem stres ve panik olmayın onlar geleceği zamanı bilirler nasılsa umarım en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz.

amin. benimde her an adet olucakmis gibi karnimda bi agrivar ama gelmiyo bi turlu benim 8. gunum . bende su an icin icmeyi düşünmüyorum. test icin biraz daha bekleelim ben 10. gun tekrar test yapicam yoksa icucem hapi. cünku yeni tedavi için adet olmam gerek

teşekkürler cvp için. sende sağlikla bebeğine kavusursun inşallah. bi yandan da oyle düşunuyorum . strestendir diyorum. kafam cok karisik.

az önce tekrar b-hcg için kan verdim dayanamayıp.. bakalım sonucu yazarım artık burdan...:18:

bende en son 5 ağustosta adet oldum geç yumurtladığım için 5 ve 9 u adet olacağımı tahmın edıyordum ama 6sı benden iki damla kan geldi peçeteyı bile doldurmayacak şekilde sonrakı ıkı gun kahve leker ve kan geldi ama bi ped bile kullanmadımmm şimdi ise hala gelen giden yok dun test yaptıram negatif olmazsam şayet bi hfta sonra tekrr test yapıp doktora başvurucammmm gerçekten adet olamamak kötü geçen ay da 10 gun gecikmiştimmm adet sokturucu verdi kullanmadımmm:)

Artık bir şüphem kalmadı bu bir gecikme. yine test sonucum 0 çünkü...

Artık bir şüphem kalmadı bu bir gecikme. yine test sonucum 0 çünkü...

bende geçen ay çok heyecan yapmıştımmm ama bu ay onuda yapmadım streside yapmadımmm ama yıne geciktimmm inşş bu gecikmeler bebeklerimizin en kısa surede geleceğinin işaretıdır.. allahımm tum bebek bekleyen anne adaylarına bebek ve bebekler nasip etsinn. inşşş

İnşaAllah.. dün itibariyle bende adet gördüm ve heyecanla yeni evlenmeninde etkisiyle yaptığım onca yanlışında farkına varıp burada yazmak istiyorum. kan tahlilim ısrarla 0 çıkmasına rağmen hamile gibi davranmak, gereksiz idrar ve kan tahlilleri, kendi kendime çok fazla hamileliği ve adet olamamayı dillendirmek.. bunlar hep tevekkül eksikliğimden kaynaklı. dediğiniz gibi stres yaptıkça gecikti belkide.. Rabbim kendine tam teslim olan kullarından eylesin cümlemizi ve bu mübarek Cuma gününde bizleri hayırla sağlıkla göz aydınlığı evlatlara kavuşanlardan eylesin..

Son düzenleme:
bende bu ay ilk defa sizler gibi adet gecikmesi yaşadım en az adet sürem 28 en fazlası 32 idi bende 32 günden hesaplayarak 7 gun gecıktığımı farkettım tes yaptım negatif sonra dr gittim kan testi negatif tarlusal adet söktürücü verdi haplarımı kullandım bitti ve hala adet olamadım stres ile bağlantılı bişiyse bile ben hiç stres yapmadım düşünmedim bile hala beklemedeyim adet olmadım

öncelikle merhaba arkadaşlar,ben 5 aylık evliyim ve bu ay ovulasyon günlerini takip ederek korunmadık.ikimizin bebek istediği hat safhada :) geçen ay 24'ün de adet oldum ama ben dayanamadım günüm gelmeden 10 gün önce BETA HCG testi yaptırdum 0,100 çıktı yani yok.ikimizinde morali bozuldu.adet günüme daha baya var,acaba bebek olma ihtimali olabilirmi.cevaplarınızı bekliyorum.

bu sonuçla kesinlikle gebelik yok arkadaşım yeni bile oluşmaya başlamış olsa 10 a yakın bir değer olması lazım.
daha yeni evlisiniz inşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda.

deneyimli arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
sat 29 ağustos bugün adetimin 21.günü betahcg testi yaptırdım (asıl progesteron hormonu için gitmiştim dr.a yanında bunu da istedim)
ve bhcg değerim 4 çıktı sizce hamile olabilir miyim? Benim durumumda olup da hamile olan var mı?
Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…