Dün akşam pembe bir akıntım olunca adet oldum sanmıştım ama arkası gelmedi. Belki tutunma kanaması olmuştur diye daha da umutlandık. Bugün yani 12.günde de adet olmayınca büyük bir umutla gidip kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0(sıfır) çıktı. Eşimle donduk kaldık. Antepteki doktorumu aradım. "Beta hcg sıfır çıkmaz, çok ilginç. Adet gecikmesi progestandan kaynaklanabilir ama yine de adet olmazsanız kullanmaya devam edin ve salı günü(15.gün) bir kez daha kan testi yaptırın" dedi.
Sevgili arkadaşlar şimdi 2 konuda deneyimlerinize ihtiyacım var.
1. Beta Hcg değeri sıfır çıkıp da birkaç gün sonra yükselen birilerini hiç duydunuz mu?
2. Önceki denemelerde progestan olmadan 9 veya 10.gün adet oluyordum. Progestan bu kadar geciktirir mi adeti?Negatif aşılama yaşayan arkadaşlar(progeston kullanıp kullanmadıklarını belirterek) acaba kaçıncı gün adet olduklarını yazabilirler mi ?
Sevgili arkadaşlar şimdi 2 konuda deneyimlerinize ihtiyacım var.
1. Beta Hcg değeri sıfır çıkıp da birkaç gün sonra yükselen birilerini hiç duydunuz mu?
2. Önceki denemelerde progestan olmadan 9 veya 10.gün adet oluyordum. Progestan bu kadar geciktirir mi adeti?Negatif aşılama yaşayan arkadaşlar(progeston kullanıp kullanmadıklarını belirterek) acaba kaçıncı gün adet olduklarını yazabilirler mi ?