BETA HCG 1.20 18 GÜN GECİKME BİLENLER BİR BAKIN LÜTFEN

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
155
323
merhaba,
1 aralık 2022 gece son adet başlangıç tam kanama lekelenmeyi saymıyorum, bugün 18 gecikti acilde rica ettim kanda baktı dr, az önce kontrol ettim sonuç beta hcg 1.20. Normalde bu değer başka tahlillerimde bende hep 0.1 çıkıyordu. Bu ne anlama geliyor kızlar sabahı beklerken çatlayacağım gebelik istemiyorum :(

Umarım değilimdir, Rabbim isteyenlere versin. 22 yaşında kızım var ve bambaşka hayallerim var.

Sayılarda kesirler virgülle ayrılır: 15,2 (15 tam, onda 2); 5,26 (5 tam, yüzde 26) vb.
tdk

Başlığa 1.20 yazdım ama sonucum 1,20

18 gün baya uzun bir gün ben geç döllenme olmasına rağmen 15. Günde öğrendim yinede belli olmaz tabiki rabbim isteyince kimse mani olamıyor bende istemiyordum ama rabbim verdi işte 3. Gebeliğim bu saatten sonra durumu kabul edip moralimi bozmamam gerek sizde de varsa eğer gebelik rabbimin takdiri deyip kabul etmenizi tavsiye ederim yoksa çok etkilenirsiniz rabbim hakkınızda iyi ve hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🥲

26. gün regl oldum, gebe değilim aile hekimim kimyasal gebelik olmuş olabilir kadın doğuma git uygun olunca dedi, henüz uygun vakit bulamadım. Sizi tebrik ederim, anne olmak tercih meselesidir, tüm tedbirlere rağmen hamile kalmaksa kaderdir, kaderimizi tercihlerimiz değiştirebilir. Kendisinde bir çocuğun bakımı eğitimi gibi sorumluluklara yetecek enerji ve heves görmeyenlerin doğurduğu çocukların büyük bir kısmı bu toplumun ve doğanın başına bela oluyor bu nedenle anne olmayı yürekten istemeyen herkes için bir çözüm yolu yaratmış Rabbim dileyen kullanmalı o yolu diye düşünüyorum.

Merhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-21 at 10.29.34.webp
    WhatsApp Image 2023-02-21 at 10.29.34.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Image 2023-02-22 at 09.16.40.webp
    WhatsApp Image 2023-02-22 at 09.16.40.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.
Canım erken teste güvenme ama kasette de bildiğin silikten daha belirgin çizgi çıkmış hamile gibi görünüyorsun belki geç döllenmedir bat ne zamandı?

beklemek o kadar zor geliyor ki:)
Seni çok iyi anlıyorum ben de uzun zamandır bekleyenlerdenim😀 Senin hamileliğin hemen hemen kesin gibi canım sadece biraz sabretmen gerek sağlıkla kucağına al inşallah 🥰

Kanda 1,20 çıktı ise hamile değilsinizdir.Bendede geçen ay 1,20 çıktı gebelik yok.

Back
X