Canım erken teste güvenme ama kasette de bildiğin silikten daha belirgin çizgi çıkmış hamile gibi görünüyorsun belki geç döllenmedir bat ne zamandı?Merhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.
26 şubatCanım erken teste güvenme ama kasette de bildiğin silikten daha belirgin çizgi çıkmış hamile gibi görünüyorsun belki geç döllenmedir bat ne zamandı?
Çok erken gitmişsin canım adetin 2 gün geciktikten sonra git artmış olduğunu görürsün26 şubat
beklemek o kadar zor geliyor ki:)Çok erken gitmişsin canım adetin 2 gün geciktikten sonra git artmış olduğunu görürsün
Seni çok iyi anlıyorum ben de uzun zamandır bekleyenlerdenimbeklemek o kadar zor geliyor ki:)
Allah razı olsun hepimiz için en hayırlısı olur inşallahSeni çok iyi anlıyorum ben de uzun zamandır bekleyenlerdenimSenin hamileliğin hemen hemen kesin gibi canım sadece biraz sabretmen gerek sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım inşallahAllah razı olsun hepimiz için en hayırlısı olur inşallah
Kanda 1,20 çıktı ise hamile değilsinizdir.Bendede geçen ay 1,20 çıktı gebelik yok.Merhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.
Siz ne zaman yapmıştınız testi?Kanda 1,20 çıktı ise hamile değilsinizdir.Bendede geçen ay 1,20 çıktı gebelik yok.
Ben geçen ayda bu ay da kan testi verdim 1,20 çıktı zaten e nabızda tahlillerimde 0 ile 5 arası negatif yazıyor.Siz ne zaman yapmıştınız testi?
Adetiniz geçmiş miydi?Ben geçen ayda bu ay da kan testi verdim 1,20 çıktı zaten e nabızda tahlillerimde 0 ile 5 arası negatif yazıyor.
Benim her ay geçiyor pcos olduğum için.Sigortaya hamile olmadığımı kanıtlama amaçlı verdim oda 1,20 çıktı.Adetiniz geçmiş miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?