beta hcg 1.20 ama hamileyim

neslipamugibiiyim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2023
11
3
1
33
öncelikle merhaba kizlar,

ben adetimden 10gün önce kan testi verdim dayanamadim cünki (7aydir korunmuyoruz) beta hcg 1.20 cikti suanda adetime 3 4 gün kaldi dün evde idrar testi yaptim sonuc yine negativ dayanamadim hastaneye gittim tekrar kan testi istedim cünki mümkün degil diyorlar ya yükselmesi cok umutsuz bir sekilde gittim ortalama 1 saat sonrada sonuclari almaya gittim elimi kagidi aldim bakmadan hastanede cikmaya basladim birde bakarim ki sonuc 8.76 positiv daha 1 hafta önce negativdi şok hastaneye tekrar geri girdim dedim bu ne hayirli olsun dedi doktor 3 gün sonra tekrar kan vermeye gelin dedi ... demem o ki ümidinizi kaybetmeyin

adetten 10 gün önce 1.2, şimdi 8.76 diyorsunuz... normal değil mi bu? zaten daha döllenme aşamasında kan testi yaptırmanızın bi anlamı yokmuş bence. yükselmez denilen değer adet günü yaklaşıp da 1 civarı olanlar. sizin de 8 küsür yerine 1 civarı olsaydı doktor yükselmez diyecekti.

Adetten 10 gün önce daha yeni döllenme bile olmuş olabilir. Dolayısıyla düzenli yumurtlayıp, düzenli adet gören kişilerde adetten 10 gün önce zaten pozitif çıkmaz ki.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ; beklenen adet günü kan testi negatif çıksa, o zaman yükselmez diye düşünülüyor. (Tabi bu da düzenli yumurtlayan ve düzenli adet gören kadınlarda)

Sizde şok olacak bir şey yok

Arkadaşım lütfen açtığın başlıklara biraz dikkat eder misin? Sanki tahlil sonucun 1.20 çıkmış da ona rağmen hamileymişsin bir algı oluşuyor. Heyecanını anlıyorum ama adetten 10 gün önce gebelik çıkmaması zaten çok normal bir durum, bunda ekstrem, şok olunacak bir durum yok ki. 3-4 gün önce evde yaptığın idrar testinin de negatif çıkması normal. Doktorlar sürekli önerirler adetiniz gecikmeden test yapmayın diye. Sanırım gebelik hakkında pek bilgi sahibi değilsin. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

tskr edeeim bilginiz icin

Yani bacım, sanki bir mucize yaşanmış gibi anlatmışsın ama bilgin olmadığından olduğunu düşünüyorum. Sen gidip yumurtlama dönemi test vermişsin. Yumurtlama döneminde olmayan bebeğin nasıl kanda çıkacaktı? Beta yükselince de kanda çıkmış ki üstünden 1 hafta geçmiş normal bu. Daha çok erken, umut kırmak istemem ama beta takibinde kalın. Betanız gerçekten düşük. 2 günde bir takip edip düzenli artıp artmadığını takip ediniz. Allah sağlıkla doğurmanızı nasip etsin.

insallah amin

Benim de 1.20 çıktı beta 2 kere test yaptım ikisi de silinik çıktı yoğun kasık ağrım var kan verdiğim gün kanamam oldu gebelik var mı yokmu yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.Hamile miyim?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-02-21 at 10.29.34.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 383
  • WhatsApp Image 2023-02-22 at 09.16.40.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 334
Benim adetim düzenli adetıme 13 gün var ıken test verdim olumsuz oldu ama belırtıler yaşıyorum hala sızce ne zaman yapsam kesin sonuç alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…