- 12 Kasım 2021
- 297
- 48
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Merhaba tekrardan doktora gittin mi kanda çıkmayıp ultrasonda görülmesine aşırı şaşırdımKızlar son adet tarihine göre 4+6 haftalık hamileyim ama bir sorun var ki beta hcg 1.20 iken rahimde kese var . Bu nasıl bi durum anlayamadım bugün tekrar kontrole gittim 4 cm folikül kistim var doktorum da geçen çarşamba kese için sadece olabilir demişti bugün tekrar baktı kese olarak durumu netleştirdi fakat 3 gün öncesine göre pek bir büyüme göremedim dedi . Böyle bi durum yaşayan sağlıkla evladını kucağına alan var mı pazartesi tekrar kontrolüm var
Evet gittim baya araştırdım youtube’ta kadın bir doktor olabildiğini sıkça karşılaştıklarını söylüyor bu durumla . Pazartesi gittiğimde kese 6.05 mm olmuş doktorum çok yavaş büyüyor haftaya pazartesi tekrar kontrol edelim dedi .Merhaba tekrardan doktora gittin mi kanda çıkmayıp ultrasonda görülmesine aşırı şaşırdım
Benim de gecikmenin 6. günü. Adet söktürücü başlayacaktım. Valla korktum şimdi ya gebelik varsa diye. Bu ay herkeste var bi gariplik. Belki yüz kişi gördüm gecikmesi var ama gebelik testi negatif. İnşallah süreciniz sağlıklı ilerler..Evet gittim baya araştırdım youtube’ta kadın bir doktor olabildiğini sıkça karşılaştıklarını söylüyor bu durumla . Pazartesi gittiğimde kese 6.05 mm olmuş doktorum çok yavaş büyüyor haftaya pazartesi tekrar kontrol edelim dedi .
Yani şu an bebek ne kadarlık olması gerekirken ne kadar gözüküyor bi şey dedi mi doktor ?Evet gittim baya araştırdım youtube’ta kadın bir doktor olabildiğini sıkça karşılaştıklarını söylüyor bu durumla . Pazartesi gittiğimde kese 6.05 mm olmuş doktorum çok yavaş büyüyor haftaya pazartesi tekrar kontrol edelim dedi .
Doktora gidip muayene olmadan kullanmayın ben gerçekten asla beklemiyordum tek şüphelendiğim nokta progestanı bıraktıktan sonra olmamaktı çünkü duphaston da progesteron içeriyor kullanıp bırakınca 4 gün içerisinde oluyordum olmayınca biraz düşündüm ama çok uzun zamandır istenen bi gebelik olduğu için üzülmekten korktum ultrasonda göründü böyleceBenim de gecikmenin 6. günü. Adet söktürücü başlayacaktım. Valla korktum şimdi ya gebelik varsa diye. Bu ay herkeste var bi gariplik. Belki yüz kişi gördüm gecikmesi var ama gebelik testi negatif. İnşallah süreciniz sağlıklı ilerler..
Kese boyu son adet tarihimle uyumlu fakat çok yavaş gelişiyor . Cumartesi 5.66 mmdi , pazartesi 6,05 mm olmuş birden büyüyüp şaşırtadabilirmiş ne olacağına pazartesi görüşeceğiz doktorumla hayırla sağlıklı gelişsin inşallahYani şu an bebek ne kadarlık olması gerekirken ne kadar gözüküyor bi şey dedi mi doktor ?
İnşallah sağlıklı olsun inşallah
Ben randevu bakayım hemen. Yani bu sabah da test yaptım yine negatif. Dediğiniz gibi önce bi doktora görüneyim.Doktora gidip muayene olmadan kullanmayın ben gerçekten asla beklemiyordum tek şüphelendiğim nokta progestanı bıraktıktan sonra olmamaktı çünkü duphaston da progesteron içeriyor kullanıp bırakınca 4 gün içerisinde oluyordum olmayınca biraz düşündüm ama çok uzun zamandır istenen bi gebelik olduğu için üzülmekten korktum ultrasonda göründü böylece
Gecikmenin kaçıncı günündesinizBen randevu bakayım hemen. Yani bu sabah da test yaptım yine negatif. Dediğiniz gibi önce bi doktora görüneyim.
Aslında öyle büyük farklar da yokmuş benim de 5+2 de 9.3 mm çıktı. Bence o öyle uçurum bi fark değil maşallah sağlıklı olsun . Pazartesi inşallah güzel sonuçlarını paylaş bizimle deKese boyu son adet tarihimle uyumlu fakat çok yavaş gelişiyor . Cumartesi 5.66 mmdi , pazartesi 6,05 mm olmuş birden büyüyüp şaşırtadabilirmiş ne olacağına pazartesi görüşeceğiz doktorumla hayırla sağlıklı gelişsin inşallah
6. günümGecikmenin kaçıncı günündesiniz
Ay doğrudur vallahi herşeye şüpheyle yaklaşmaya başladım artık bide ben pkosluyum tedaviyle kaldım kan negatif idrar negatif keseyi görünce şok geçirdikBen artık laboratuvar sonuçlarına da güvenmemeye başladım. 4400 olan sonucumu 44 çıkartmışlardı ve ağlamaktan baygınlık geçirmiştim
Benim ikinci gebeligimde kan verdikten sonra telefonla sonucu öğrenmek için aradım. Bana 0-5 değeriniz dedi. Yahu dedim öyle bir değer yok ki... Sonra gittim elden aldım sonucu , değer 20 küsur. Meğer referans aralığını bana sonuç diye okumuş danismadaki eleman.Ben artık laboratuvar sonuçlarına da güvenmemeye başladım. 4400 olan sonucumu 44 çıkartmışlardı ve ağlamaktan baygınlık geçirmiştim
Normalde gecikmen yoksa 10 güne kadar bekle zaten anca randevu bulursun canım söktürücü kullanma şu an sakın yoktur diye düşünüp6
6. günüm
Evimin yakınında hastane var, 15.30a randevu aldım. Eskiden saat gibi duzenliydi, sonra düşüklerim oldu, bazı tedaviler gördüm derken düzenim biraz bozulduNormalde gecikmen yoksa 10 güne kadar bekle zaten anca randevu bulursun canım söktürücü kullanma şu an sakın yoktur diye düşünüp
Geçen ay benimde çoğu arkadaşım 10 günlük bi gecikme yaşadı ama yine de belli olmaz muayene olmadan testlere güvenmek doğru değil vallaEvimin yakınında hastane var, 15.30a randevu aldım. Eskiden saat gibi duzenliydi, sonra düşüklerim oldu, bazı tedaviler gördüm derken düzenim biraz bozuldu
Ama ilk defa bu kadar gecikmem oluyor.
Muayene oldum, kan verdim. Doktor adet söktürücü ilaç yazdı eğer negatif çıkarsa ilaca başla dedi. Bakalım Allah'tan hayırlısı...Geçen ay benimde çoğu arkadaşım 10 günlük bi gecikme yaşadı ama yine de belli olmaz muayene olmadan testlere güvenmek doğru değil valla
Hangi söktürücüyü verdi acaba . Benim kendimce en güvenli söktürücü kullandığım duphaston . Çok kullandım onuMuayene oldum, kan verdim. Doktor adet söktürücü ilaç yazdı eğer negatif çıkarsa ilaca başla dedi. Bakalım Allah'tan hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?