Beta hcg 1.20 ama

sevimlipollyanna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2024
4
0
1
31
Merhabalar
Benim bu ay reglim 3 gün önce oldu ancak kanamam az ve pembeye yakındı. Üçüncü gün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı referansım gebelik yok dendi ancak sürekli başım dönüyor midem bulanıyor ruh halim çok ağlak her şeye üzülüyorum ağlıyorum. Halsizliğim var. Sizce tekrar test yaptırmalı mıyım? Aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı?

Merhabalar
Benim bu ay reglim 3 gün önce oldu ancak kanamam az ve pembeye yakındı. Üçüncü gün kan testi yaptırdım 1.20 çıktı referansım gebelik yok dendi ancak sürekli başım dönüyor midem bulanıyor ruh halim çok ağlak her şeye üzülüyorum ağlıyorum. Halsizliğim var. Sizce tekrar test yaptırmalı mıyım? Aranızda böyle bir şey yaşayıp hamile olan var mı?
Reglin yoğun değilse minnacık yerleşme kanaması olabiliyor benim öyleydi 1.20 idi ardından sıfır sıfır dı sonra gebeymişim halsizlik üşüme sık idrar kasık ağrısı ruh halim kötüydü öyleydi yani

Suan bende onu yaşıyorum 3 gün önce bitti ama inanılmaz azdı ve midem bulanıyor ama ben gebelik düşünmüyorum suanlık , bence biraz daha bekle 4 gün felan geçsin aile hekiminde tekrar test ver

Back
X