Beta hcg 1.20

Gizemkkkk35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
14
4
6
28
Merhaba. Beta hcg degerim 1.20 çıktı.
Adetim 3 gün gecikti..boyle olup sonradan değeri artan var mi? Lütfen yardimci olun

Merhaba. Beta hcg degerim 1.20 çıktı.
Adetim 3 gün gecikti..boyle olup sonradan değeri artan var mi? Lütfen yardimci olun
Bende hcg baktırdım 24 şubatta 1.20 çıkmıştı. Hala adet olmadım 29. Günüm normalde 26 ya da en geç 28 günde muhakkak oldum. Sizin gibi beklemedeyim

Inşallah artar da hamilelik olur Rabbim gönlünüze gore versin inşallah

Bende hcg baktırdım 24 şubatta 1.20 çıkmıştı. Hala adet olmadım 29. Günüm normalde 26 ya da en geç 28 günde muhakkak oldum. Sizin gibi beklemedeyim
Merhaba bense sizinle aynı durumdayım, test yaptınız mı tekrardan ya da regl oldunuz mu?

Kizlar bende ayni durumdayim uc gun gecikti. Bugun kan testi yaptirdim 1.20 cikti degilim dedim umidi kestim ama bi yanimda ya hamileysem diyor kafam cok karisik

Ben de <1.20 sonucu aldım ama hala ümitliyim. Adetime 3-4 gün var. Sanırım erken yaptırdım kan testini. Böyle olup da sonradan öğrenen olduğunu okudum forumlarda. Ben de ümitliyim. Hani hasta olacaksın gibi olur da olmazsın ya sürekli onu yaşıyorum. Bir yndan da hissediyorum resmen

Bende dün test yaptırdım 1.20 çıktı bugün. 5.Gün oldu gecikmem kasiklarimda ağrı var . Adetim cok duzenlidir ilk defa yasiyorum boyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…