Beta hcg 1.20

elf erdogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
21
3
1
25
İlişkiden sonra 10 gün ama ilişki dediğimde sürtünme yoluyla oldu ve boşalma falan olmadı iki defa test yaptım onlarda negatif çıktı emin olmak için kan testi verdim 1.20 negatif çıktı daha sonradan yükselme imkanı yoktur dimi

İlişkiden sonra 10 gün ama ilişki dediğimde sürtünme yoluyla oldu ve boşalma falan olmadı iki defa test yaptım onlarda negatif çıktı emin olmak için kan testi verdim 1.20 negatif çıktı daha sonradan yükselme imkanı yoktur dimi
Bosalma yoksa hamile kalmaniz imkansız ve kanda da negatif çıkmış yükselme şansı yok😊

Sperm olmadan çocuk nasıl yapacaksınız?

ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an ilişkiden 27 gün sonra kan testi yaptırdım 1,20 çıktı hala şüphemden kurtulamadım adetime daha 8 gün var ama yine de korkuyorum

Ben henüz adet olmadım bir kaç gün var ama dört gündür kahverengi leke geliyor test 1.20 çıktı ama şüpheleniyorum böyle bişe daha önce yaşamamıştım çünkü. Sizce pozitif olma ihtimali var mı?

Ben henüz adet olmadım bir kaç gün var ama dört gündür kahverengi leke geliyor test 1.20 çıktı ama şüpheleniyorum böyle bişe daha önce yaşamamıştım çünkü. Sizce pozitif olma ihtimali var mı?
3 4 gün öncesinde lekelenme var ve beta böyleyse artma ihtimali çok yüksek.
Regl günü tekrar test vermeniz sağlıklı olur.

Doktor 10 gün sonra gel dedi ama regli ikinci günü falan gitsem kesin olur mu ? Doktor geç tutunma olabilir 10 gün sonra gel dedi ama
Geç döllenme durumlarında keseyi görmek için geç çağırıyorlar. Doktora gitmeden de sağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz. Değer yükselmişse gebelik olduğundan emin olup gidersiniz

Doktor 10 gün sonra gel dedi ama regli ikinci günü falan gitsem kesin olur mu ? Doktor geç tutunma olabilir 10 gün sonra gel dedi

Geç döllenme durumlarında keseyi görmek için geç çağırıyorlar. Doktora gitmeden de sağlık ocağına gidip bir kan testi verebilirsiniz. Değer yükselmişse gebelik olduğundan emin olup gidersiniz
Peki çok teşekkürler peki bu lekelenme giderek artar mı acaba son iki gündür biraz daha fazla adetime bikaç gün var. Ya da başka bir nedenden olabilir mi

Back
X