- 17 Aralık 2025
- 9
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi defnekaram
9 aralıkta 3. taze emrıyo transferı oldum dayanamadım dun yanı 16.12,2025 de beta hcg 1 cıktı yuselen varmı hayla bı umudum varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oylemı dıyosunuz cok morelım bozulmustu ılk denemem yukselırmıçok erken vermişsiniz kan testini
tabıkı canım daha 7 gün olmuş bekle biraz sabretoylemı dıyosunuz cok borelım bozuldu
Doktorumda oyle dedı ılacları kestırmedı ınsalh pozıtıfe donerım ozamntabıkı canım daha 7 gün olmuş bekle biraz sabret
Gercektenmı ınternette chat cpt de hep 5-10 arası cıkması gerekırdı deyınce bn umıdımı kesmıstım3. Gün embriyosu için coook erken
İnsalah oyledır vardır ama tahlılde cıkmıyodur bıde adet agrısı gıbı ama sıddetlı degıl agrı cekıyorum sanıyelık 2gundur normalmı sızde oldumuBenim 5. Gün embriyosu bile 7. Gün 21 le ogrendim. 3. Gün embriyosu için gerçekten erken
İnsalah alahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın sanadaBende hiç ağrı olmadı. Zaten göstergede değil Ağrı .beklemekten başka çare yok maalesef. 17 haftalık oldum hiç kasık ağrım olmadi. Ama tam tersi ağrısı olup pozitif olanda çok negatif olanda. İnşallah pozitiftir seninde emeklerin bekleyislerin mutlu sonla biter![]()
Bi bilgim yok ama bnım yumurtam 6aralıkta toplandı 9unda transfer edıldı 16sında beta hcg 1 cıktı bıdahada baktırmadımMerhaba Dpo 7 de beta hcg çıkar mı artışı ?