• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg 1

defnekaram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2025
13
2
1
27
9 aralıkta 3. taze emrıyo transferı oldum dayanamadım dun yanı 16.12,2025 de beta hcg 1 cıktı yuselen varmı hayla bı umudum varmı

Benim 5. Gün embriyosu bile 7. Gün 21 le ogrendim. 3. Gün embriyosu için gerçekten erken

Benim 5. Gün embriyosu bile 7. Gün 21 le ogrendim. 3. Gün embriyosu için gerçekten erken
İnsalah oyledır vardır ama tahlılde cıkmıyodur bıde adet agrısı gıbı ama sıddetlı degıl agrı cekıyorum sanıyelık 2gundur normalmı sızde oldumu

Bende hiç ağrı olmadı. Zaten göstergede değil Ağrı .beklemekten başka çare yok maalesef. 17 haftalık oldum hiç kasık ağrım olmadi. Ama tam tersi ağrısı olup pozitif olanda çok negatif olanda. İnşallah pozitiftir seninde emeklerin bekleyislerin mutlu sonla biter🤗

Bende hiç ağrı olmadı. Zaten göstergede değil Ağrı .beklemekten başka çare yok maalesef. 17 haftalık oldum hiç kasık ağrım olmadi. Ama tam tersi ağrısı olup pozitif olanda çok negatif olanda. İnşallah pozitiftir seninde emeklerin bekleyislerin mutlu sonla biter🤗
İnsalah alahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın sanada🙏🏻🥰

İnsalah oyledır vardır ama tahlılde cıkmıyodur bıde adet agrısı gıbı ama sıddetlı degıl agrı cekıyorum sanıyelık 2gundur normalmı sızde oldumu
canım 3. gün embriyosu için daha çok erken mudunu bitirme güzel haberle gel inşallah

Back
X