Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gununz geçti mi acabagebelik var mı arkadaşlar korkuyorum inşallah bebeğim benimledir değerim 10 .01
aşılamanın 13.günü bugün. pcos um ben. geçen ay 25.inde adet oldum ilaçlaAdet gununz geçti mi acaba
aşılamanın 13.günü bugün. pcos um ben. geçen ay 25.inde adet oldum ilaçla tarlusal bilmiyorum ya umduum kalmadıAdetiniz kaç gün geçti
evet şimdi 2 günde 1 test vericem hayırlısıolsun umudum yokÇok yeni oluşmuş bir gebelik var evet ama takip ister. 2 günde bir beta ölçtürün, 2 kata yakın artıyorsa sağlıklı ilerliyor demektir. Hayırlı olsun :)
İnşallah herşey gönlünüzce oluraşılamanın 13.günü bugün. pcos um ben. geçen ay 25.inde adet oldum ilaçla
Bence güzel düşünün güzel olsun. Siz karamsar oldukça daha zor tutunur bebek. Çook erken öğrenmişsiniz onun gerginliği olması normal ama güzel düşünün :)evet şimdi 2 günde 1 test vericem hayırlısıolsun umudum yok![]()
mesajınız beni çok mutlu etti Allah razı olsun... :)Bence güzel düşünün güzel olsun. Siz karamsar oldukça daha zor tutunur bebek. Çook erken öğrenmişsiniz onun gerginliği olması normal ama güzel düşünün :)
Çok yeni bir gebelik olabilir iki güne takip edin umarım güzel yükselir şimdilik hayırlı olsungebelik var mı arkadaşlar korkuyorum inşallah bebeğim benimledir değerim 10 .01