3-4-5.10.2022 100ün altında en son iki net olan da 1000in üzerindeMerhaba kızlar :) 5.7 beta hcg ıle hamıle oldugumu ogrendım ve dun 23 betaydı. 29 unda kan verecegım ve ozaman mın. 96 olmalı . O zamana kadar da her sabah test yapmaya cızgının daha da kızarıp kızarmadıgını kontrol etmeye devam edıyorum. Ornek olabılmesı adına 50 beta ogrendıgınızde nasıldı 100 betaya yakın yada ustunde nasılsı kaset testlerınız var ise paylasır mısınızşimdiden teşekkur ederim
Merhaba kızlar :) 5.7 beta hcg ıle hamıle oldugumu ogrendım ve dun 23 betaydı. 29 unda kan verecegım ve ozaman mın. 96 olmalı . O zamana kadar da her sabah test yapmaya cızgının daha da kızarıp kızarmadıgını kontrol etmeye devam edıyorum. Ornek olabılmesı adına 50 beta ogrendıgınızde nasıldı 100 betaya yakın yada ustunde nasılsı kaset testlerınız var ise paylasır mısınızşimdiden teşekkur ederim
Merhaba kızlar :) 5.7 beta hcg ıle hamıle oldugumu ogrendım ve dun 23 betaydı. 29 unda kan verecegım ve ozaman mın. 96 olmalı . O zamana kadar da her sabah test yapmaya cızgının daha da kızarıp kızarmadıgını kontrol etmeye devam edıyorum. Ornek olabılmesı adına 50 beta ogrendıgınızde nasıldı 100 betaya yakın yada ustunde nasılsı kaset testlerınız var ise paylasır mısınızşimdiden teşekkur ederim
Ben yuz ile ogrenmistm orta silikten biraz daha azdi. En son paylaşılan testtende hafif siliktiMerhaba kızlar :) 5.7 beta hcg ıle hamıle oldugumu ogrendım ve dun 23 betaydı. 29 unda kan verecegım ve ozaman mın. 96 olmalı . O zamana kadar da her sabah test yapmaya cızgının daha da kızarıp kızarmadıgını kontrol etmeye devam edıyorum. Ornek olabılmesı adına 50 beta ogrendıgınızde nasıldı 100 betaya yakın yada ustunde nasılsı kaset testlerınız var ise paylasır mısınızşimdiden teşekkur ederim
canım ben bu testle öğrenmiştim tam adet günümdü bta 41.3 cıkmıştı gec döllenme olmuş 1 hafta geriden ilerliyor gebeliğim şuan 23 haftalığımMerhaba kızlar :) 5.7 beta hcg ıle hamıle oldugumu ogrendım ve dun 23 betaydı. 29 unda kan verecegım ve ozaman mın. 96 olmalı . O zamana kadar da her sabah test yapmaya cızgının daha da kızarıp kızarmadıgını kontrol etmeye devam edıyorum. Ornek olabılmesı adına 50 beta ogrendıgınızde nasıldı 100 betaya yakın yada ustunde nasılsı kaset testlerınız var ise paylasır mısınızşimdiden teşekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?