efe-hira Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 105 45 13 32 4 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi efe-hira #1 Sizce çoğul gebelik mi kese göründü . Küçükte bi nokta . 6 ekimde kalp atışı için gidicem. Bu beta Hcg ye göre çoğul olma ihtimali
Sizce çoğul gebelik mi kese göründü . Küçükte bi nokta . 6 ekimde kalp atışı için gidicem. Bu beta Hcg ye göre çoğul olma ihtimali
5 51ygmr Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2016 226 101 18 35 21 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi efe-hira #2 C efe-hira .!.: Sizce çoğul gebelik mi kese göründü . Küçükte bi nokta . 6 ekimde kalp atışı için gidicem. Bu beta Hcg ye göre çoğul olma ihtimali Genişletmek için tıkla... Canım merak ettim benim de değerler yüksek açana ikiz mi bebeğiniz ..
C efe-hira .!.: Sizce çoğul gebelik mi kese göründü . Küçükte bi nokta . 6 ekimde kalp atışı için gidicem. Bu beta Hcg ye göre çoğul olma ihtimali Genişletmek için tıkla... Canım merak ettim benim de değerler yüksek açana ikiz mi bebeğiniz ..
efe-hira Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2016 105 45 13 32 17 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi efe-hira #3 51ygmr .!.: C Canım merak ettim benim de değerler yüksek açana ikiz mi bebeğiniz .. Genişletmek için tıkla... Bebeğim tek ti ama düşükle sonuçlandı malasef
51ygmr .!.: C Canım merak ettim benim de değerler yüksek açana ikiz mi bebeğiniz .. Genişletmek için tıkla... Bebeğim tek ti ama düşükle sonuçlandı malasef