BETA HCG 1015

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Beta hcg 1015 çıktı kızlar ne zmn bebeğimi görebilirim bu değere göre kaç haftalık oluyor doktor birşey söylemedi ilgisiz bir doktora denk geldim☹ pzrtesi tekrar gidicem.

Beta hcg 1015 çıktı kızlar ne zmn bebeğimi görebilirim bu değere göre kaç haftalık oluyor doktor birşey söylemedi ilgisiz bir doktora denk geldim☹ pzrtesi tekrar gidicem.
Canım ben ilk öğrendiğimde 1063 dü 5 haftalık falandı. Keseyi gördük o hafta diğer haftada kalp atısını kalp atısını 6+3 de duyduk sende muhtemelen 5 haftalıksın hadi sağlıcakla gelsin bebiş

Teşekkür ederim. Dün gittim doktora da ultrasonla baktı herahngi bir bilgi vermedi son adete göre hesaplarsak 6 haftalık 3 günlük oluyor.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşllh

Teşekkür ederim. Dün gittim doktora da ultrasonla baktı herahngi bir bilgi vermedi son adete göre hesaplarsak 6 haftalık 3 günlük oluyor.
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşllh
Rica ederim MasaAllah o zaman ptesi insaAllah kalp atıslarını duyarsınız

haftası son adet tarihine göre bakılıyor, keseyi görebilirsiniz bu değerle vajinal ultrason ile 6 haftadan sonrada kalp atışı duyulabilir.

Kızlar kan tahlili beta hcg baktırdım iki gün önce 129.6 dı arada 2 gün geçti şimdi ise 517 bu Aralık iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…