Beta HCG 104

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
Merhaba arkadaşlar geçen ay 2 olan beta hcg olan değerim bu ay 104 çıktı doktor bana gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi 7 10 gün sonra gel diyerek yolladı kafam karmakarışık oldu. Evde test yaptım 2. Çizgi açık pembe olarak çıktı. Ben hamileyim bilenler yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar geçen ay 2 olan beta hcg olan değerim bu ay 104 çıktı doktor bana gebelik var da diyemem yok da diyemem dedi 7 10 gün sonra gel diyerek yolladı kafam karmakarışık oldu. Evde test yaptım 2. Çizgi açık pembe olarak çıktı. Ben hamileyim bilenler yazabilir mi
Hamilesin canım hayırlı olsun 🙏

Gecen ay 2 cıkmışsa negatiftir.. 5 ten aşagı negatif olarak degerlendirliyor. Muhtemelen bu ay hamile kalmışsınız takip edin 2 günde bir yukselmesi lazım hcgnin gözünüzaydın hayırlı olsun

Gecen ay 2 cıkmışsa negatiftir.. 5 ten aşagı negatif olarak degerlendirliyor. Muhtemelen bu ay hamile kalmışsınız takip edin 2 günde bir yukselmesi lazım hcgnin
Bana 7 ya da 10 gün sonra gel dedi yolladi araştırdigim kadarıyla gün aşırı takip edilmesi lazımmış ne yapmalıyım sizce

Back
X