• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 11 çıktı

papatya5314

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
49
29
8
27
Selam kızlar. Yılda 2 kere filan döngüm 30 u bulur normalde 26-28 günde adet olurum. Geçen ay 30 gün sürdü . Bu ayda 35. gunundeyim ve adet olmadım. 29. Günde hafif pembe lekelenmem oldu çok çok az sonra normal akıntıya döndü. Dün akşam test verdim beta HCG 11.18 çıktı. Bu değer çok mu düşük? Düşünmekten kafayı yicem dünden beri 😭

Selam kızlar. Yılda 2 kere filan döngüm 30 u bulur normalde 26-28 günde adet olurum. Geçen ay 30 gün sürdü . Bu ayda 35. gunundeyim ve adet olmadım. 29. Günde hafif pembe lekelenmem oldu çok çok az sonra normal akıntıya döndü. Dün akşam test verdim beta HCG 11.18 çıktı. Bu değer çok mu düşük? Düşünmekten kafayı yicem dünden beri 😭
Değer düşük değil önemli olan düzenli şekilde artması kan testi ile 2 günde bir takip etmelisin

Ben de bugün beta verdim ve adetime tam beş gün var aynı şekilde benim de 11 çıktı bu kadar tesadüf olamaz

Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, idrar testi yaptınız mı sonuç nasıldı
Bu sekilde. Âmin çok teşekkür ederim darısı bütün isteyenlere olsun inşallah bakalım yarın tekrardan kan vereceğim yükselirse güzel haber umarım🙏🏻

Eklentiler

• IMG_5442.webp
    IMG_5442.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_5440.webp
    IMG_5440.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 7
Back
X