Beta HCG 114

CherryQueen

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2021
11
4
16
30
Kizlar merhaba adetime 6 gün var beta HCG 115 çıktı adet olacakmış hissi var doktor progestan verdi 2 gün sonra kan testi vereceğim sizce 2 gün sonra kaç olması gerkiyor normal gebelik olması için iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu arada bilgisi olan yazabilir mi lutfeeenn :(

Kizlar merhaba adetime 6 gün var beta HCG 115 çıktı adet olacakmış hissi var doktor progestan verdi 2 gün sonra kan testi vereceğim sizce 2 gün sonra kaç olması gerkiyor normal gebelik olması için iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu arada bilgisi olan yazabilir mi lutfeeenn :KK43:
Hayırlı olsun inşallah bunu sonuna kadar sağlıkla devam ettirirsiniz. 115*2 yani sonucunuz 230 lu civarlarında çıkmasi lazım telaş yapmayın inşallah sağlıkla artar

Kizlar merhaba adetime 6 gün var beta HCG 115 çıktı adet olacakmış hissi var doktor progestan verdi 2 gün sonra kan testi vereceğim sizce 2 gün sonra kaç olması gerkiyor normal gebelik olması için iki kere kimyasal gebelik geçirdim bu arada bilgisi olan yazabilir mi lutfeeenn :KK43:
2 katına çıkması gerekiyor, en az %60 olacak canım

Teşekkür ederim :) adet olacakmış gibi bir ağrı hissi var şiddetli değil ama yinede endişe ediyor insan :/
Hamileliğin ilk zamanlarinda o oluyor ha adet oldum olacak gibi hissediyorsun ama olmuyorsun adet korkma gebelik var bence ağrılar normal

Merhaba son durumunuz nedir benim de 114 çıktı da m.ediyorum değer az mı çok mu

Back
X